Libnet.ro
UNICEF

21:30

VIDEO Alegeri locale 2016 Hunedoara. Candidatii isi vaneaza alegatorii prin metoda buna ziua

Adevărul Adevărul,
VIDEO Alegeri locale 2016 Hunedoara. Candidatii isi vaneaza alegatorii prin metoda buna ziua

Alegatorii care ajung in fata celor mai animate sectii de votare din Hunedoara au toate sansele sa fie luati pe sus de candidatii la functia de primar sau de consiler local. Fiecare hunedorean venit la vot este intampinat cu zambetul pe buze si urari de bine de politicieni si sustinatorii lor. in jurul sectiei domneste insa o stare de tensiune. continuă pe Adevărul

VIDEO Alegeri locale 2016 Cluj. Presedintele PSD Cluj, Remus Lapusan: Am votat pentru o schimbare la nivelul municipiului Cluj-Napoca

Alegeri locale Cluj 2016. Presedintele PSD Cluj, Remus Lapusan, a votat, duminica dimineata, la ora 9. 00 la Gradinita Mica Sirena.

ALEGERI LOCALE 2016. Comuna care isi cunoaste deja primarul si consilierii locali

Cu un singur candidat la functia de primar si doar cu o lista de consilieri locali depusa de PNL, comuna hunedoreana Batrana isi cunoaste deja alesii locali pentru urmatorii patru ani, dupa ce la.

VIDEO Alegeri locale 2016. Cu ce ganduri au venit la vot candidatii la functia de primar al Slatinei

Cei noua candidati la Alegerile locale 2016 pentru functia de primar al Slatinei au trecut prin fata membrilor comisiei de votare, fiecare la biroul electoral arondat, mai devreme de ora 13,00. Toti vor chimbare si un viitor mai bun.

Alegeri locale 2016. Prezenta la vot in Hunedoara si Deva

Alegeri locale 2016 Hunedoara. La alegerile locale desfasurate in 2012, prezenta la vot, atat in municipiul Deva, cat si in Hunedoara, a fost de circa 53 la suta.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA BRAILA. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA BRAILA. Cine a castigat Primaria Braila

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 BRAILA Candidatii pentru Primaria Municipiului Braila au raspuns intrebarilor AGERPRES referitoare la proiectele pentru oras si crearea de noi locuri de munca.

REZUTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA VASLUI. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA VASLUI

Candidatii la primaria Municipiului Vaslui au raspuns intrebarilor AGERPRES privind problemele orasului si solutiile ce pot fi identificate pentru rezolvarea acestora:.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA ZALAU. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA ZALAU

Candidatii la functia de primar al municipiului Zalau au raspuns intrebarilor AGERPRES referitor la solutionarea a trei probleme principale ale orasului.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA ORADEA. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA ORADEA

Candidatii pentru Primaria Oradea au raspuns intrebarilor referitoare la trei probleme importante ale orasului: 1. Ce parere aveti despre fuziunea municipiului Oradea.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA SUCEAVA. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA SUCEAVA

Candidatii PMP si PNL la fotoliul de primar al municipiului Suceava in alegerile locale din 5 iunie au raspuns la intrebarile privind pentru rezolvarea problemelor.

ALEGERI LOCALE 2016 REZULTATE PRIMARIA ORADEA. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA ORADEA - copy

Candidatii pentru Primaria Oradea au raspuns intrebarilor referitoare la trei probleme importante ale orasului: 1. Ce parere aveti despre fuziunea municipiului Oradea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )