Libnet.ro
UNICEF

20:45

ALEGERI LOCALE 2016. Comuna care isi cunoaste deja primarul si consilierii locali

Antena3 Antena3,
ALEGERI LOCALE 2016. Comuna care isi cunoaste deja primarul si consilierii locali

Cu un singur candidat la functia de primar si doar cu o lista de consilieri locali depusa de PNL, comuna hunedoreana Batrana isi cunoaste deja alesii locali pentru urmatorii patru ani, dupa ce la. continuă pe Antena3

Alegeri locale 2016. Batrana care supravietuieste cu 7 lei pe luna a mers la vot: Cate zile oi mai avea, sper sa fie mai bine

Alegeri locale 2016. Bolnava si impovarata de griji, o batranica din comuna Dichiseni care supravietuieste cu o pensie de 7 lei de la CAP a tinut mortis sa voteze pe 5 iunie. Chiar daca merge cu greutate din cauza unei cangrene care ii macina piciorul stang, Elena Smadu, mamaia Lenuta, asa cum o stie tot satul, a mers la sectia de vot.

ALEGERI LOCALE 2016. Amenzi cuprinse intre 600 si 1000 de lei pentru persoanele care isi vor fotografia sau filma buletinele de vot

Persoanele care isi vor fotografia sau filma buletinul de vot, in momentul isi care exprima preferintele pentru anumiti candidati, la alegerile locale, risca o amenda cuprinsa intre 600 si 1000 de lei, informeaza Ministerul Afacerilor Interne.

VIDEO Alegeri locale 2016 Hunedoara. Candidatii isi vaneaza alegatorii prin metoda buna ziua

Alegatorii care ajung in fata celor mai animate sectii de votare din Hunedoara au toate sansele sa fie luati pe sus de candidatii la functia de primar sau de consiler local. Fiecare hunedorean venit la vot este intampinat cu zambetul pe buze si urari de bine de politicieni si sustinatorii lor. in jurul sectiei domneste insa o stare de tensiune.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA SIBIU. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA SIBIU. Cine a castigat primaria lui Iohannis

Sibienii isi pot gasi mai usor sectia de votare de care apartin cu ajutorul unei aplicatii gratuite puse la dispozitie de primarie, care poate fi accesata pe site-ul.

Alegeri locale 2016. Ce risca cei care isi fotografiaza buletinele de vot si ce amenzi pot primi persoanele care fac duminica propaganda electorala

Romanii care isi fotografiaza sau care filmeaza prin orice mijloace buletinul de vot in timpul exercitarii dreptului electoral risca amenzi cuprinse intre 600 si 1. 000 de lei. Asa a declarat duminica Monica Dajbog, purtatorul de cuvant al Ministerului Afacerilor Interne.

Alegeri locale 2016 Baia Mare. Rezultatele scrutinului din 5 iunie

Alegeri locale 2016. Sapte candidati isi disputa in 5 iunie 2016 fotoliul de primar al municipiului Baia Mare, in cadrul alegerilor locale. Unii dintre ei sunt noi in politica, altii sunt cu state vechi, insa toti au promisiuni mari pentru viitorul municipiului.

Alegeri locale 2016 Sibiu. Rezultatele scrutinului din 5 iunie

Alegeri locale 2016. Zece candidati isi disputa fotoliul de primar al Sibiului, ocupat timp de 14 ani de Klaus Iohannis, actualul presedinte al Romaniei. Cei mai importanti trei candidati la Primaria Sibiu sunt Astrid Fodor, din partea Forumului Democrat al Germanilor din Romania, Razvan Pop, din partea PNL, si Ovidiu Sitterli, din partea PSD.

ALEGERI LOCALE 2016. Localitatile in care au votat mai multi alegatori decat erau pe liste

Alegeri locale 2016. in cinci sectii de votare din judetul Salaj, prezenta la vot a depasit 100%. Campioana este localitatea Ugrutiu, unde au trecut pe la urne 43 de persoane, in timp ce pe listele.

Alegeri locale 2016. Reportaj in sectiile de votare: Primarul trebuie sa tina cont de vointa alegatorilor

Alegeri locale 2016. Cetatenii care au implinit varsta de 18 ani, inclusiv in ziua alegerilor, pot sa voteze, pe baza actului de indentitate. Pentru alegerile locale 2016 au fost amenjate 529 de sectii de votare.

Alegeri locale 2016. Cum au votat batranii de la azil pentru primarul PSD: carati cu autobuzul si cu buletinele confiscate

Alegeri locale 2016. Batrani si neputinciosi, cu domiciliul stabil la Caminul pentru persoane varstnice din localitatea vasluiana Tutova, si-au exercitat dreptul la vot fara a cunoaste localitatea si candidatii. 64 din cei 78 de batrani internati, care au trait o viata in judetele vecine sau in alte sate din Vaslui au pus stampila de vot la alegerile locale din 2016.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )