Libnet.ro
UNICEF

23:15

VIDEO. Andra lanseaza un nou videoclip, pentru piesa Atata timp cat ma iubesti.

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Andra lanseaza un nou videoclip, pentru piesa Atata timp cat ma iubesti.

Andra lanseaza azi un nou videoclip, pentru single-ul Atata timp cat ma iubesti, interpretat impreuna cu Marius Moga. Clipul, in regia lui Iulian Moga, a fost filmat in cinci locatii: intr-o casa din zona Parcului Carol, la salonul Beauty District, la restaurantul La Brasserie si, in final, la clubul Fabrica. Povestea clipului surprinde modul in care Andra isi petrece ziua de nastere: artista se trezeste, se pregateste pentru o noua zi, apoi primeste cadou o masina, la salonul de . continuă pe România Liberă

HOT! Corina a lansat un nou videoclip, pentru piesa Miss boboc ft. Junior High!

Corina a lansat un videoclip pentru noul ei single, Miss Boboc, o colaborare cu Junior High, ce a fost produsa in studioul DeMoga. Corina isi surprinde fanii cu un videoclip dinamic, tineresc si plin de culoare. Artista a decis sa lanseze lyric video-ul sub forma de videoclip, impachetat in efecte speciale dinamice si culori vii .

HOT! Untouchable revin cu un nou videoclip, pentru piesa Trip!

Trip este prima piesa lansata de Sleepy si D. Action, membrii Untouchable, in doi ani de zile, baietii fiind ocupati in acest interval de timp cu instruirea in cadrul armatei. Drept cadou pentru fanii nerabdatori care asteptau comebackul lor, grupul sud-coreean au filmat si clip oficial pentru noua lor piesa. Produsa de colaboratorul loial al .

Nane si Guess Who lanseaza un nou clip, pentru piesa Modalitate!

Guess Who si Nane, cei doi prieteni si colaboratori fideli, au pregatit un single si videoclip nou regizat de Trandafilm: Modalitate vine prin padure. Clipul Modalitate a fost realizat in colaborare cu Guess Who si reprezinta primul proiect lansat de Nane la Okapi Sound. Videoclipul a fost realizat de Ionut Trandafir Trandafilm) si prezinta in .

Koyote si Kal So Won ne aduc zambetul pe buze cu noul lor videoclip, pentru piesa After Winter!

Kim Jong Min, Shin Ji si Bbaek Ga, cei trei membrii ai formatiei Koyote, au facut echipa pentru aceasta frumoasa piesa de sarbatori cu micuta actrita Kal So Won, in varsta de doar sapte ani. Clipul piesei After Winter incepe cu un solo adorabil al micutei Kal So Won, acest moment aducandu-ne instantaneu un zambet .

HOT! Andra lanseaza videoclipul piesei Atata timp cat ma iubesti ft. Marius Moga!

Andra lanseaza azi un nou videoclip, pentru single-ul Atata timp cat ma iubesti, interpretat impreuna cu Marius Moga, cel care a produs si piesa. Videoclipul Atata timp cat ma iubesti a fost filmat in cinci locatii: intr-o casa din zona Parcului Carol, la salonul Beauty District, la restaurantul La Brasserie si, in final, la clubul .

WOW! Andra lanseaza un superb cover dupa piesa All I want for Christmas is you, a lui Mariah Carey! Asculta-l aici!

Andra le-a facut un cadou de Sarbatori tuturor fanilor sai: un cover dupa piesa All I want for Christmas is you, a lui Mariah Carey. All I Want For Christmas Is You, interpretat de Mariah Carey, a fost desemnat cel mai bun cantec de Craciun al anului 2013, pentru a doua oara consecutiv, in topul .

Lee Min Ho lanseaza un videoclip emotionant pentru piesa Painful Love!

Noua piesa a actorului si cantaretului sud-coreean Lee Min Ho apare pe coloana sonora a celebrului serial The Heirs, in cadrul caruia cantaretul joaca rolul personajului Kim Tan. De altfel, piesa Painful Love este nici mai mult nici mai putin decat tema principala a personajului sau. Trackul este descris ca fiind o frumoasa balada care .

HOT! T-Pain ne incalzeste cu un nou videoclip fierbinte, pentru piesa Work!

Noua piesa a rapperului american este extrasa de pe viitorul sau album, intitulat Stoicville: The Phoenix, al cincilea material de studio din cariera sa care este programat sa se lanseze anul viitor. Nu se stie inca exact daca Work este un single oficial sau un single promotional al albumului. Temperaturile scazute si ninsoarea ne bat .

2BiC ne ofera un videoclip in ton cu anotimpul rece, pentru piesa Lonely Christmas!

Seria baladelor emotionate lansate de artistii kpop continua cu frumoasa piesa Lonely Christmas a duo-ului sud-coreean 2BiC, clipul oficial al acesteia avand premiera recent pe contul de Youtube al Loen Entertainment. Compusa de Jo Young Soo si Ahn Young Min si produsa de Choi Jung Sang, piesa Lonely Christmas vorbeste despre sentimentele unui barbat care .

HOT! Tudor Turcu lanseaza primul videoclip din cariera Nu minti!

Dupa ce a luptat cu mii de concurenti in cadrul concursului X Factor, castigatorul celei de-a 2 a editii, Tudor Turcu, ne prezinta primul sau videoclip. Compusa de Gabriel Huiban, Nu minti este o balada rock ce accentueaza timbrul puternic a lui Tudor Turcu si ii pune in valoare calitatile muzicale, pe care le-a demonstrat .

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )