Libnet.ro
UNICEF

11:16

VIDEO Australian Open: Jo-Wilfried Tsonga, calificare in turul trei dupa un meci maraton de cinci seturi cu Denis Shapovalov

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Australian Open: Jo-Wilfried Tsonga, calificare in turul trei dupa un meci maraton de cinci seturi cu Denis Shapovalov

Cap de serie numarul 15, Jo-Wilfried Tsonga a avut parte de o partida maraton impotriva lui Denis Shapovalov Canada, 51 ATP), fiind nevoie de cinci seturi pentru a putea fi stabilit un invingator. Dupa trei ore si 37 de minute, Tsonga s-a impus cu 7-5 in decisiv. continuă pe Hotnews

VIDEO Australian Open: Novak Djokovic, calificare la pas in turul al doilea

Sarbul Novak Djokovic 14 ATP), revenit in circuit dupa o pauza de sase luni cauzata de o accidentare la cot, a debutat cu dreptul la Australian Open, invingandu-l in trei seturi, scor 6-1, 6-2, 6-4, pe americanul Donald Young 63 ATP).

VIDEO Australian Open. Irina Begu, invinsa in turul al doilea al competitiei

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu a fost invinsa de croata Petra Martic cu 6-4, 7-6 3), miercuri, la Melbourne, intr-un meci din runda a doua a turneului Australian Open, al doilea de Mare Slem al anului, scrie Agerpres.

VIDEO Australian Open: Rafael Nadal, in turul trei - Meci captivant cu Leonardo Mayer

Rafael Nadal cap de serie numarul unu) s-a calificat in turul trei de la Australian Open, dupa un meci captivant cu Leonardo Mayer. De doua ore si 38 de minute a avut nevoie Rafa pentru a trece de luptatorul argentinian, scor 6-3, 6-4, 7-64).

VIDEO Australian Open: Sorana Cirstea, in turul doi al competitiei de la Melbourne

Sorana Cirstea locul 36 WTA) a obtinut calificarea in turul doi de la Australian Open, dupa o victorie in trei seturi in fata jucatoarei Zarina Diyas Kazahstan, locul 60 WTA), scor 5-7, 6-4, 6-3. Cirstea a avut nevoie de sapte mingi de meci pentru a se impune in fata adversarei sale.

VIDEO Australian Open: Roger Federer, debut cu dreptul la Melbourne

Cap de serie numarul 2, Roger Federer a obtinut, marti, calificarea in turul doi al turneului de Grand Slam de la Australian Open. Campionul elvetian s-a impus in trei seturi impotriva slovenului Aljaz Bedene 51 ATP), scor 6-3, 6-4, 6-3.

VIDEO Australian Open: Maria Sharapova, victorie fara emotii la revenirea in turneul de la Antipozi

Revenita la Australian Open, dupa ce in 2016 a fost depistata pozitiv chiar la acest turneu, Maria Sharapova 48 WTA) a debutat cu o victorie categorica, scor 6-1, 6-4 in fata jucatoarei Tatjana Maria Germania, 47 WTA). Rusoaica a avut nevoie de o ora si 20 de minute pentru a-si asigura calificarea in mansa secunda a primului turneu de Grand Slam al anului.

Australian Open. Irina Begu, invinsa in turul al doilea al competitiei

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu a fost invinsa de croata Petra Martic cu 6-4, 7-6 3), miercuri, la Melbourne, intr-un meci din runda a doua a turneului Australian Open, al doilea de Mare Slem al anului, scrie Agerpres.

Australian Open. Irina Begu, calificata in turul al doilea al competitiei

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu s-a calificat, luni dimineata, in runda a doua a turneului Australian Open, primul de Mare Slem al anului, dupa ce a invins-o, luni, pe rusoaica Ekaterina Makarova, cap de serie numarul 31, cu 3-6, 6-4, 8-6.

VIDEO Australian Open (m): Grigor Dimitrov, victorie cu emotii mari (8-6 in decisiv) - Rezultatele zilei pe tabloul masculin de simplu

Cap de serie numarul trei, Grigor Dimitrov a avut parte de un adevarat thriller in turul doi de la Melbourne, bulganul obtinand calificarea in decisiv scor 8-6) in fata lui Mackenzie McDonald SUA, 178 ATP, venit din calificari). Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de miercuri de la Australian Open simplu masculin).

Australian Open: Sorana Cirstea, in turul doi al competitiei de la Melbourne

Sorana Cirstea locul 36 WTA) a obtinut calificarea in turul doi de la Australian Open, dupa o victorie in trei seturi in fata jucatoarei Zarina Dias Kazahstan, locul 60 WTA), scor 5-7, 6-4, 6-3. Cirstea a avut nevoie de sapte mingi de meci pentru a se impune in fata adversarei sale.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2429 seconds )