Libnet.ro
UNICEF

11:30

VIDEO Australian Open: Novak Djokovic, pentru a opta oara in finala de la Melbourne (7-6(1), 6-4, 6-3 vs Roger Federer)

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Australian Open: Novak Djokovic, pentru a opta oara in finala de la Melbourne (7-6(1), 6-4, 6-3 vs Roger Federer)

Roger Federer a inceput perfect meciul cu Novak Djokovic, a condus cu 4-1 in primul set, insa acesta a fost momentul in care sarbul a pornit cu adevarat motoarele si nu a mai putut fi oprit. Cu o defensiva de fier asa cum ne-a obisnuit), Nole l-a doborat putin cate putin pe Fedex elvetianul s-a resimtit in urma confruntarilor din tururile precedente) si s-a impus cu 7-61), 6-4, 6-3, dupa doua ore si 17 minute de joc. in marea finala de la Melbourne, Djoker-ul se va duela pentru a castiga al optulea titlu) cu invingatorul partidei dintre Alexander Zverev si Dominic Thiem. continuă pe Hotnews

VIDEO Australian Open: Novak Djokovic, in semifinale - Urmeaza duelul de cinci stele cu Roger Federer

Milos Raonic nu pierduse set pana in faza sferturilor de la Australian Open, parcursul canadianului fiind unul imaculat. Nuantele de gri aveau insa sa-si faca loc odata cu meciul contra lui Novak Djokovic. Sarbul a facut ce a stiut mai bine: a amortizat foarte bine forta serviciului adversarului, l-a obligat sa loveasca din pozitii tot mai dificile si a rupt ritmul atunci cand Milos dadea semne ca este puternic in schimburi. Nole s-a impus in trei seturi, iar semifinala cu Roger Federer nu mai este un vis pentru fanii tenisului, ci o certitudine.

Novak Djokovic prea bun pentru Roger Federer

Ceea ce fanii din intreaga lume au numit finala din semifinale a fost in realitate o confruntare adjudecata de Novak Djokovic in minimum de seturi.

Roger Federer surprinde - Ce sanse crede ca avea sa-l invinga pe Novak Djokovic

Roger Federer, care a avut dureri la aductori, a fost eliminat in semifinalele de la Australian Open. Novak Djokovic l-a invins pe campionul elvetian in trei seturi, scor 7-6 1), 6-4, 6-3. Dupa partida, Roger a vorbit despre problemele medicale, dar si despre sansele pe care crede ca le-a avut cu adevarat sa treaca de Djokovic.

Simona Halep, victorie in 53 de minute pentru calificarea in semifinale la Australian Open. Semifinala cu Muguruza

Pentru a doua oara in cariera Simona Halep va juca in semifinale la Australian Open si dupa evolutia din meciul cu Anett Kontaveit, una entuziasmanta, putem spera la o noua finala si, de ce nu, la un nou titlu de Grand Slam. Ea va juca in semifinale joi dimineata, de la ora 6:30, contra Garbinei Muguruza.

Australian Open, turneul descatusarii pentru liderul noii generatii din ATP: va juca prima sa semifinala de Mare Slem

Alexander Zverev sparge gheata in turneele de Mare Slem cu o prima semifinala, la Australian Open. Tanarul jucator german, in varsta de 22 de ani, a reusit in sfarsit, la trei ani distanta de la explozia in circuit concretizata cu doua trofee in seria Masters 1000, sa isi demonstreze adevarata valoare si intr-unul dintre cele patru Grand Slam-uri, acolo unde, pana acum, avusese probleme sa se afirme.

Ons I a tenisului arab. Jabeur scrie istorie la Melbourne si e fenomen social in Tunisia! Povestile Australian Open

Ons Jabeur scrie istorie la prezentul continuu la Australian Open. Mai intai pentru Tunisia natala, apoi pentru intreaga lume araba.

VIDEO Novak Djokovic, coplesit de emotii cand a fost intrebat despre moartea lui Kobe Bryant - Cum a venit imbracat sarbul la interviu

Novak Djokovic s-a calificat in semifinalele de la Australian Open, iar la interviul de dupa victoria cu Milos Raonic nu si-a mai putut stapani emotiile atunci cand a venit vorba despre moartea lui Kobe Bryant. Sarbul a venit si echipat special pentru a-i aduce un omagiu celui disparut prematur.

Novak Djokovic, primul finalist de la Australian Open dupa ce l-a invins pe marele rival, Roger Federer

Novak Djokovic isi continua parcursul spre un nou trofeu de Grand Slam! Acesta a trecut joi de marele rival Roger Federer in semifinalele de la Australian Open si este la un pas de al 17-lea turneu de Grand Slam al.

Novak Djokovic mare favorit in fata lui Milos Raonic

Sesiunea de seara a zilei de marti la Australian Open propune confruntarea dintre numarul doi mondial Novak Djokovic si canadianul Milos Raonic, al 35-lea jucator al lumii.

Djokovici va juca duminica pentru al optulea titlu la Australian Open, dupa o victorie logica in fata lui Federer

Novak Djokovici s-a calificat, joi, in a opta finala a carierei la Australian Open, dupa o victorie previzibila in fata lui Roger Federer. Desi chiar si cu cateva ore inainte de startul meciului era incerta prezenta elvetianului pe teren, din cauza problemelor avute la inghinali in timpul sfertului de finala maraton cu Tennys Sandgren, Federer nu a declinat lupta, ba chiar a oferit o replica aspra in primul set, cedand insa clar pe final.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )