Libnet.ro
UNICEF

21:30

VIDEO BACALAUREAT 2014 A treia lectie la Romana, pentru elevii de la Real, la Adevarul Live de la ora 14.00

Adevărul Adevărul,
VIDEO BACALAUREAT 2014 A treia lectie la Romana, pentru elevii de la Real, la Adevarul Live de la ora 14.00

Tinerii care se pregatesc pentru Bac si studiaza la profil Real pot afla de la profesoara Iulia Pop de la Colegiul National Sf. Sava din Bucuresti cum sa rezolve primele doua subiecte de la examenul scris din vara, la Adevarul Live, astazi, de la ora 14. Aceasta este a treia din cele peste 40 de astfel de meditatii pe care adevarul. ro le va difuza in cadrul campaniei Adevarul te mediteaza si te premiaza. continuă pe Adevărul

VIDEO BACALAUREAT 2014 A doualectie la Romana, despre eseul literar, la Adevarul Live de la 14.00

Tinerii care se pregatesc pentru Bac vor afla la Adevarul Live de la ora 14. 00, de la profesoara Iulia Pop de la Colegiul National Sf. Sava din Bucuresti, cum sa construiasca corect eseul de la examenul scris, in cea de-a doua lectie din cele peste 40 de astfel de meditatii pe care adevarul. ro le va difuza in cadrul campaniei Adevarul te mediteaza si te premiaza.

BACALAUREAT 2014 Prima lectie de Romana cu profesoara Iulia Pop de la Colegiul Sf. Sava, la Adevarul Live, de la 12.00

Astazi, de la ora 12. 00, profesoara Iulia Pop de la Colegiul National Sf. Sava din Bucuresti va preda la Adevarul Live prima lectie video pentru proba de Limba si Literatura Romana de la BAC. Lectia video este prima din peste 40 de astfel de meditatii pe care adevarul. ro le va difuza in cadrul campaniei Adevarul te mediteaza si te premiaza.

BACALAUREAT 2014 Meditatii virtuale la distanta pentru examenul din vara. Pachetele pornesc de la 2.100 de lei

Centrul de Pregatire pentru Bac si Live Studies au lansat marti prima clasa virtuala de meditatii din Romania, sub forma unei platforme de pregatire live, la distanta, pentru elevii care vor sustine examenele nationale la vara. Pachetul de meditatii online costa intre 2. 100 si 5. 200 de lei.

BACALAUREAT 2014 Lectii video pentru Bac si Capacitate pe adevarul.ro

In urmatoarele saptamani, platforma adevarul. ro va difuza peste 40 de lectii video pentru toate probele de la Bac si Capacitate 2014, sustinute de profesori din licee consacrate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2628 seconds )