Libnet.ro
UNICEF

13:45

VIDEO Bataie in toata regula pe o strada din Baia Mare

Adevărul Adevărul,
VIDEO Bataie in toata regula pe o strada din Baia Mare

Scene greu de imaginat in Baia Mare. O bataie generala s-a iscat in fata Casei de Cultura din municipiu, protagonistii fiind mai multi tineri care si-au impartit fara mila pumni si picioare. continuă pe Adevărul

Dezamagire in tabara HCM Baia Mare. A venit si prima infrangere

HCM Baia Mare a pierdut partida din a cincea etapa a Ligii Nationale feminine de handbal disputat impotriva echipei Corona Brasov, scor 29-28. Aceasta este prima infrangere suferita de handbalistele din Baia Mare in actuala editie de campionat.

Lucrarile europene pe Spitalul Judetean Baia Mare, finalizate inainte de Craciun. Restul lucrarilor, din 2015

Spitalul Judetean de Urgenta Dr. Constantin Opris din Baia Mare va fi finalizat cu doar cateva zile inainte de Sarbatoarea Nasterii Domnului. Asta desi proiectul pe bani europeni trebuia finalizat inca din luna septembrie a acestui an. Nu a fost sa fie, astfel ca in acest moment noul termen avansat de autoritati este data de 19 decembrie.

Vise de primar: containere ingropate, in viitorul apropiat, in Baia Mare

In municipiul Baia Mare ar urma sa apara containrele ingropate, fiind o dorinta a actualei administratii de a nu mai vedea tomberoanele de gunoi devastate de rromi sau de oamenii strazii.

CSM Stiinta Baia Mare, campioana editiei 2014 a SuperLigii CEC Bank

Obiectiv indeplinit pentru CSM Stiinta Baia Mare. Jucatorii antrenati de Eugen Apjok si Vasile Lucaci au reusit sa puna mana pe trofeul de campioana a Romaniei, editia 2014 a SuperLigii de rugby.

FOTO START LUCRARI 5 milioane de euro pentru centura ocolitoare a orasului Baia Mare

Start oficial, dupa multi ani de asteptare, la lucrarile de reabilitare si de modernizare a drumului de centura a municipiului Baia Mare. La start s-au aliniat primarul Catalin Chereches, prefectul Anton Rohian, dar si reprezentantii CNADR Cluj.

HCM Baia Mare vrea sa spele rusinea de la meciul cu Neptun Constanta. Vrea o victorie clara la Corona Brasov

HCM Baia Mare vrea sa spele rusinea meciului mai slab facut in etapa precedent impotriva Neptun Constanta cu o victorie in deplasare la Corona Brasov. Partida va avea loc in data de 17 septembrie si va conta pentru etapa a V-a a Ligii Nationale feminine de handbal.

Baia Mare, cea mai buna echipa de rugby din Romania. Maramuresenii au castigat al cincelea titlu de campioni din istorie

CSM Stiinta Baia Mare este noua campioana nationala la rugby, dupa succesul cu 25-19 in fata Farului Constanta intr-un meci disputat pe stadionul Arcul de Triumf din Capitala.

Festivalul baloanelor cu aer cald din Maramures dispare

Festivalul baloanelor cu aer cald din Maramures va dispare. Editia din acest an a festivalului trebuia sa aiba loc la inceputul lunii octombrie, insa organizatorii au decis ca acest festival sa nu mai aiba loc din cauza lipsei banilor. Nici Consiliul Judetean si nici Primaria Baia Mare nu s-au aratat interesate de organizarea evenimentului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )