Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO Care este laptopul potrivit pentru Windows 10?

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Care este laptopul potrivit pentru Windows 10?

Laptopul perfect pentru noul sistem de operare Windows 10 nu a aparut pe piata, inca, conform ultimei productii video realizate de canalul de youtube Wall Street Journal, insa putem vedea care dintre modelele existente este mai potrivit pentru a rula sistemul de operare mult asteptat. In videoclipul de mai jos Joanna Stern testeaza 16 modele diferite de laptopuri pentru a afla care este laptopul cel mai potrivit pentru sistemul de operare Windows 10. continuă pe Hotnews

Portarea aplicatiilor de pe iOS pe Windows 10 a devenit mai facila

Rata de adoptie pentru Windows 10 este una dintre cele mai impresionante din toate timpurile, din pacate, in continuare lipsesc foarte multe aplicatii utile. Daca rulati Windows 10 si inainte ati rulat Windows 8 sau 8. 1 este aproape imposibil sa nu fi interactionat la un moment dat cu magazinul de aplicatii al companiei. Din multe [] Portarea aplicatiilor de pe iOS pe Windows 10 a devenit mai facila Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Windows 10 IoT Core e noul sistem Microsoft care merge pe orice

Cand cei de la Microsoft au promis ca vom vedea Windows 10 pe orice ecran, se pare ca nu au glumit, iar noul Windows 10 IoT Core este cel mai nou pas in aceasta directie. Au trecut deja cateva saptamani de la lansarea versiunii publice de Windows 10 si cei mai multi utilizatori ai noului [] Windows 10 IoT Core e noul sistem Microsoft care merge pe orice Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Printul iordanian Ali Bin Al Hussein: Platini nu este potrivit pentru a fi presedintele FIFA

Michel Platini nu este potrivit pentru a fi presedintele FIFA, fiindca este nevoie de chipuri noi, iar el face parte din acest sistem, a declarat, pentru AFP, printul iordanian Ali Bin Al Hussein, concurent al.

Sony avertizeaza: nu va instalati Windows 10 acum

Daca sunteti posesori de sisteme VAIO, cei de la Sony va avertizeaza ca ar fi bine sa asteptati cateva luni pentru a va instala Windows 10. Nu trebuie sa urmariti prea des stirile din IT pentru a sti ca Sony nu mai produce laptopuri, sisteme desktop sau all-in-one. Brandul VAIO sub care intreprindea astfel de [] Sony avertizeaza: nu va instalati Windows 10 acum Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Firefox 40 te ajuta sa scapi de dominatia Bing din Windows 10

Firefox 40, noua iteratie a browserului de la Mozilla se ancoreaza foarte bine in Windows 10 si te ajuta sa scapi de Bing ca motor de cautare implicit. Nu trebuie sa petreceti mai mult de trei minute pe un sistem cu Windows 10 pentru a vedea ca Microsoft a facut eforturi supraomenesti pentru a te [] Firefox 40 te ajuta sa scapi de dominatia Bing din Windows 10 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Horoscopul Astrocafe.ro pentru saptamana 10-16 august

Iata ce va rezerva astrele in saptamana 10-16 august 2015, potrivit Astrocafe. ro. Berbec Daca nu ai prea avut parte de distractii si de placeri in ultimele luni ale anului, acum este cazul sa iei masuri, in.

Nu vor mai exista controale suplimentare la frontierele cu Bulgaria. Care este motivul

Masura controalelor suplimentare instituite de autoritatile din Bulgaria la punctele de trecere a frontierelor acestei tari a fost revocata luni seara, potrivit unui comunicat al Ministerului Afacerilor Externe MAE).

Oracolscop Astrocafe.ro. Mesajele Wisdom of Hidden Realms pentru perioada 10-16 august

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol Wisdom of Hidden Realms- Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o.

ANAF va aduna informatii despre clientii bancari din Romania si din strainatate. Care este motivul

Agentia Nationala de Administrare Fiscala va primi informatii despre clientii bancari de la entitatile din Romania, care au deja obligatia de a transmite informatii catre Oficiul National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor, dar si de la institutiile de credit din strainatate.

inaltimea Carlei Bruni, modificata in Photoshop de o revista franceza. Care este motivul

Inaltimea Carlei Bruni a fost modificata in Photoshop de revista Paris Match pentru a fi la acelati nivel cu sotul ei, fostul presedinte al Frantei, Nicolas Sarkozy, potrivit www. 7sur7. be.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )