Libnet.ro
UNICEF

23:31

Windows 10 IoT Core e noul sistem Microsoft care merge pe orice

Playtech Playtech,
Windows 10 IoT Core e noul sistem Microsoft care merge pe orice

Cand cei de la Microsoft au promis ca vom vedea Windows 10 pe orice ecran, se pare ca nu au glumit, iar noul Windows 10 IoT Core este cel mai nou pas in aceasta directie. Au trecut deja cateva saptamani de la lansarea versiunii publice de Windows 10 si cei mai multi utilizatori ai noului [] Windows 10 IoT Core e noul sistem Microsoft care merge pe orice Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Windows 10 e si pentru gameri: cum vrea Microsoft sa sustina Steam

Microsoft vrea sa faca din Windows 10 un sistem de operare pentru toata lumea. Microsoft pare sa isi fi dat seama de numarul mare de gameri care folosesc in PC si a gasit cea mai buna metoda de a-i atrage spre noul sistem de operare. Windows 8 a fost detestat de multi pentru ca a [] Windows 10 e si pentru gameri: cum vrea Microsoft sa sustina Steam Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Portarea aplicatiilor de pe iOS pe Windows 10 a devenit mai facila

Rata de adoptie pentru Windows 10 este una dintre cele mai impresionante din toate timpurile, din pacate, in continuare lipsesc foarte multe aplicatii utile. Daca rulati Windows 10 si inainte ati rulat Windows 8 sau 8. 1 este aproape imposibil sa nu fi interactionat la un moment dat cu magazinul de aplicatii al companiei. Din multe [] Portarea aplicatiilor de pe iOS pe Windows 10 a devenit mai facila Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )