Libnet.ro
UNICEF

01:06

VIDEO. Cel mai vechi oras din Europa, descoperit langa Romania.

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Cel mai vechi oras din Europa, descoperit langa Romania.

Cel mai vechi oras din Europa, care dateaza de acum aproximativ 7. 000 de ani, a fost descoperit in preajma unor mine de sare din Bulgaria, informeaza Realitatea. net. Vestigiile celui mai vechi oras din Europa au fost descoperite la o aruncatura de bat de tara noastra, in localitatea Provadia nord-estul Bulgariei), langa Varna, scrie Daily Mail. Potrivit primelor estimari ale arheologilor, orasul are o vechime de aproape 7. 000 de ani, fiind intemeiat in jurul anului 4. e. n. Orasul a . continuă pe România Liberă

Cel mai vechi oras din Europa, descoperit langa Romania

Arheologii au descoperit,in apropiere de Varna, ruinele unui oras pe care il considera drept cel mai vechi din Europa, avand peste 7. 000 de ani vechime, transmite CNN. Ruinele celui mai vechi oras din Europa,.

Cel mai vechi oras din Europa, descoperit pe un fost teritoriu romanesc

Arheologii au descoperit in apropiere de Varna ruinele unui oras despre care spun ca este cel mai vechi din Europa, avand peste 7. 000 de ani vechime, noteaza nodeju. com.

Reportajul The Telegraph: Printul Charles al Transilvaniei. Este cel mai fascinant loc din Europa

De cele mai multe ori suntem foarte nemultumiti de tara noastra. inconjurati de coruptie, furturi, cuvinte urate, minciuna la nivel inalt am ajuns sa vedem mai mereu partea goala a paharului. insa desi.

Un computer Apple de colectie ar putea deveni cel mai scump calculator din lume

Unul dintre primele computere lansate de compania Apple, functional si in zilele noastre si echipat cu toate accesorile originale, ar putea fi cel mai scump calculator din lume. Acesta va fi scos la licitatie in.

VIDEO Cea mai puternica ARMATA din lume va avea arme cu LASER in numai doi ani.

Arme cu laser capabile sa distruga nave de mici dimensiuni sau sa doboare drone vor echipa soldatii din armata SUA in urmatorii doi ani, potrivit amiralului Matthew Klunder, potrivit Capital. ro Amiralul Matthew Klunder este cel care conduce Office of Naval Research care executa si promoveaza programele stiintifice si tehnologice ale marinei Statelor Unite. Acesta a declarat recent intr-un interviu ca marina americana lucreaza cu mai multe firme din industria de aparare pentru a testa lasere .

Este cel mai consumat hamburger din lume, dar iata INGREDIENTELE care-l fac irezistibil. Daca poti fa-l acasa

Este unul din cele mai consumate produse de la celebrul lant de restaurante fast food, iar chef-ul care l-a inventat a postat pe internet reteta care sta la baza lui. Care sunt ingredientele de care aveti nevoie.

Aici a iNCEPUT viata pe continentul european. Locul de langa Romania care schimba istoria

Sapaturile arheologilor au scos la iveala un lucru extraordinar. La cateva sute de kilometri de tara noastra, in nord-estul Bulgariei, in Provadia, cercetatorii au descoperit cel mai vechi oras din Europa.

Cel mai mare MISTER al lumii - descoperit in unicul loc de pe Terra pe care oamenii de stiinta nu il pot explica?

Un grup de oameni de stiinta canadieni au descoperit ruine scufundate intre Yucatan si Cuba, ruine care ar putea fi asociate cu orasul mitic Atlantida, potrivit agentiei de presa cubaneza Prensa Latina.

Cel mai iubit dresor din lume a devenit cel mai controversat din bransa. Cesar Milan: Da, folosesc zgarzi cu socuri electrice, dar nu o fac din cruzime

Cunoscutul dresor de caini, Cesar Milan, a iscat un adevarat scandal dupa ce a recunoscut ca in antrenamentele sale foloseste fie zgarzi cu soc electric sau le aplica lovituri cainilor aflati in situatii.

Un caine mic cu dorinte mari. Suni ar putea primi titlul de cel mai mic catel din lume

Multi patrupezi isi doresc acest titlu, insa terrierul din imaginile urmatoare are sansele cele mai mari sa obtina ravnitul premiu. Suni, care are numai trei luni si traieste in Polonia, cantareste.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )