Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un computer Apple de colectie ar putea deveni cel mai scump calculator din lume

B1 B1,
Un computer Apple de colectie ar putea deveni cel mai scump calculator din lume

Unul dintre primele computere lansate de compania Apple, functional si in zilele noastre si echipat cu toate accesorile originale, ar putea fi cel mai scump calculator din lume. Acesta va fi scos la licitatie in. continuă pe B1

Cel mai vechi oras din Europa, descoperit langa Romania

Arheologii au descoperit,in apropiere de Varna, ruinele unui oras pe care il considera drept cel mai vechi din Europa, avand peste 7. 000 de ani vechime, transmite CNN. Ruinele celui mai vechi oras din Europa,.

De ce Dupa Dealuri este cel mai bun film despre Romania filmat in ultimii 20 de ani

Titlul nu are un semn de intrebare la sfarsit pentru ca e o certitudine. Dupa dealuri Beyond the Hills), ultimul film regizat de Cristian Mungiu, este cel mai bun film despre Romania filmat in ultimii 20 de ani. Pe langa jocul impecabil al Cosminei Stratan maica Voichita), filmul exceleaza pentru ca reuseste sa povesteasca cu acuratete despre o felie groasa a societatii romanesti, fara sa foloseasca tuse tari si nici ingredientele succesului facil: sexul sau violenta. In Dupa dealuri nu veti vedea nici imagini aluzive despre calugarite lesbiene si nici albul ochilor tras peste irisul unui exorcizat. Punctual insa, iata motivele care sustin afirmatia din titlu.

De ce Dupa Dealuri este cel mai bun film despre Romania din ultimii 20 de ani

Titlul nu are un semn de intrebare la sfarsit pentru ca e o certitudine. Dupa dealuri Beyond the Hills), ultimul film regizat de Cristian Mungiu, este cel mai bun film despre Romania din ultimii 20 de ani. Pe langa jocul impecabil al Cosminei Stratan maica Voichita), filmul exceleaza pentru ca reuseste sa povesteasca cu acuratete despre o felie groasa a societatii romanesti, fara sa foloseasca tuse tari si nici ingredientele succesului facil: sexul sau violenta. In Dupa dealuri nu veti vedea nici imagini aluzive despre calugarite lesbiene si nici albul ochilor tras peste irisul unui exorcizat. Punctual insa, iata motivele care sustin afirmatia din titlu.

Expert militar rus: Transnistria, cel mai potrivit loc pentru instalarea rachetelor Iskander

Pavel Felgenhauer, expert militar rus, a declarat ca Transnistria este cel mai potrivit loc pentru instalarea rachetelor Iskander, ca raspuns la sistemul american antiracheta amplasat in Romania. Regiunea.

Frank Timis este cel mai bogat roman. Vezi ceilalti milionari din top 300 Capital

Romania mai are doar doi miliardari, fata de cinci in 2011, potrivit Top 300 Capital. Ion Tiriac, Dinu Patriciu si familia Adamescu au devenit milionari. Cel mai bogat roman este Frank Timis, cu o avere.

Volkswagen, lider in Europa: Golf VI, in continuare cel mai bine vandut autoturism. Golf VII se lanseaza comercial luna viitoare

Volkswagen ramane lider in Europa. Modelul german VW Golf VI este in continuare cel mai vandut autoturism, chiar daca se pregateste sa iasa din productie. Noul Golf VII, prezentat la Slonul Auto de la Paris,.

Frank Timis, in continuare cel mai bogat roman: Dan Diaconescu si Gigi Netoiu nu mai apar in TOP 300

Milionari precum Dan Diaconescu sau Gigi Netoiu nu mai figureaza in ultima editie a TOP 300 cei mai bogati romani conform revistei Capital. Frank Timis este insa, pentru al doilea an consecutiv, cel mai bogat.

Capital: Frank Timis este cel mai bogat roman. Dan Diaconescu si Gigi Netoiu au iesit din top 300

Frank Timis este cel mai bogat roman, mentinandu-se pe aceasta pozitie pentru al doilea an consecutiv. Potrivit calculelor Capital, averea sa este estimata la 1,7 - 1,75 miliarde de euro, in crestere fata de anul trecut. Averile insumate ale celor mai bogati 300 de oameni de afaceri din clasament se situeaza in jurul valorii de 26,5 miliarde de euro, in scadere cu 3 miliarde de euro fata de editia din 2011, pierderile si insoventele avand o influenta importanta asupra acestora. Ponderea averilor din TOP 300 in Produsul Intern Brut al Romaniei s-a redus pana la 19,4%, de la 23,6% cat a fost in 2011. Practic, peste 50% dintre milionari au inregistrat scaderi ale averilor, mai mult de 30 au iesit din top, si doar doi au reusit sa-si conserve miliardul de euro.

Un caine mic cu dorinte mari. Suni ar putea primi titlul de cel mai mic catel din lume

Multi patrupezi isi doresc acest titlu, insa terrierul din imaginile urmatoare are sansele cele mai mari sa obtina ravnitul premiu. Suni, care are numai trei luni si traieste in Polonia, cantareste.

Este cel mai pazit animal din lume. Garda merge cu el NON STOP in jungla. Afla motivul uimitor

In trecut erau vanati si considerati drept trofee pretioase de colectionari. Acum a ajuns una din cele mai rare specii de pe pamant. Este vorba despre rinocerul alb nordic, ce a ajuns sa fie pazit de garda.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2497 seconds )