Libnet.ro
UNICEF

18:45

VIDEO. Cele mai amuzante clipuri virale din 2015

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Cele mai amuzante clipuri virale din 2015

O lista a celor mai amuzante videoclipuri devenite virale pe internet, care cuprinde, printre altele, o parodie Star Wars si promo-ul show-ului TV The Muppets, in care apare Dave Grohl, a fost intocmita de contactmusic. com. continuă pe România Liberă

Cele mai bune smartphone-uri din 2015

Daca iti doresti sa cumperi, de Craciun, un nou telefon mobil inteligent, poate te va ajuta urmatorul clasament in a lua cea mai buna decizie. Iata cele mai bune smartphone-uri din 2015.

Cele mai importante 10 evenimente din 2015 ale pietei bancare

HotNews. ro a selectat 10 evenimente dintre cele care au avut loc in acest an in sectorul financiar bancar, evenimente cu impact national. Lista de mai jos este doar o propunere. Daca exista sugestii privitoare la alte evenimente, suntem dispusi sa largim lista. Deocamdata, din tot ce s-a petrecut in sistemul bancar in 2015, am selectat cele 10 evenimente de mai jos.

La pedale: Cele mai tari 10 biciclete din lume

Putine lucruri sunt pe lume mai frumoase decat mersul pe bicicleta. Chiar si in era cailor putere, bicicleta ramane un instrument la indemana oricui pentru a merge liber, pe propriile puteri. An de an se lanseaza zeci de modele, de la cele simple si usoare la cele electrice care costa si merg mai repede decat o masina. Iata cele mai tari 10 biciclete din lume.

Un sobolan amator de pizza si o parodie Star Wars - printre cele mai amuzante virale din 2015

O lista a celor mai amuzante videoclipuri devenite virale pe internet, care cuprinde, printre altele, o parodie Star Wars si promo-ul show-ului TV The Muppets, in care apare Dave Grohl, a fost intocmita de contactmusic. com.

VIDEO Cele mai frumoase trei goluri ale sezonului. Messi candideaza si pentru trofeul Puskas, FIFA a dat start vot

Cel mai frumos gol al anului 2015 se va alege dintre cele marcate de Alessandro Florenzi AS Roma), Lionel Messi FC Barcelona) si Wendell Lira Goianesia).

Topul celor mai amuzante virale din 2015 VIDEO

O parodie Star Wars si promo-ul show-ului TV The Muppets, in care apare Dave Grohl, se numara printre cele mai amuzante videoclipuri devenite virale pe internet, potrivit unei liste intocmite de site-ul contactmusic. com si citata de Mediafax.

SARBATORI FERICITE! Cele mai utile MESAJE DE CRACIUN 2015 pe care poti sa le trimiti

SARBATORI FERICITE! Google sarbatoreste CRACIUNUL 2015 cu un doodle special. Prilej numai bun pentru a va aminti care sunt cele mai bune MESAJE DE CRACIUN in 2015. Va doresc ca s.

FOTO. Care au fost PERSONALITATILE cele mai cautate cu GOOGLE, din fiecare tara, in anul 2015

Actrita Kim Kardashian si fotbalistul Lionel Messi sunt personalitatile cele mai cautate pe Internet in anul 2015, releva un clasament realizat de Google.

VIDEO Cele mai frumoase si mai cunoscute colinde romanesti

Craciunul este perioada in care fiecare roman gusta o felie de cozonac si asculta un colind. Este o traditie care se respecta cu sfiintenie.

VIDEO Cele mai frumoase cinci colinde romanesti, interpretate de artisti faimosi

Craciunul este perioada in care fiecare roman gusta o felie de cozonac si asculta un colind. Este o traditie care se respecta cu sfiintenie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1968 seconds )