Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Cele mai sigure masini din 2017, pe categorii

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Cele mai sigure masini din 2017, pe categorii

Euro NCAP a dat publicitatii cele mai sigure masini din fiecare clasa testate in 2017. In total sase masini care au obtinut 5 stele din 5 posibile la testele de siguranta europene. Acestea sunt Volkswagen Arteon, Volvo XC60, Volkswagen T-Roc, Volkswagen Polo, Opel/Vauxhall Crossland X, Subaru XV si Subaru Impreza. continuă pe Hotnews

Specialistii Euro NCAP au publicat topul celor mai sigure masini testate in 2017

Euro NCAP a publicat topul celor mai sigure masini testate anul trecut. Acestea au fost impartite in sase categorii iar departajarea s-a facut dupa suma punctelor primite la cele patru categorii de testare.

Iata care sunt cele mai asteptate masini in 2018

In urma cu cativa ani ne asteptam sa avem pe strazi in 2018 semnificativ mai multe masini hibride fata de alti ani si mult mai multe lansari de astfel de modele, insa momentul intarzie sa apara, iar SUV-urile raman principala atractie in piata auto.

Cele mai impulsive zodii din horoscop. Vezi daca te afli printre ele

Exista anumite grade de impulsivitate, iar cu cat esti mai impulsiv, cu atat aceasta trasatura iti poate afecta modul de a trai. De cele mai multe ori, semnul zodiacal influenteaza gradul.

Achizitie SCANDALOASA in spitalul unuia dintre cele mai sarace judete din tara. Paturi pentru copii la preturi de LUX

In judetul Neamt, unul dintre cele mai saracedin tara, s-au cumparat patuturi pentru spitalul de pediatrie la pretul unor paturi matrimoniale de lux, in valoare de peste 4. 000 de lei.

Cele mai exotice locuri din Europa de Est. Ce oras din Romania a ajuns in topul destinatiilor ravnite de turistii straini

Capitala Moldovei, un lac situat intr-un crater vulcanic din Rusia si o manastire din Armenia aflata in varf de munte se afla in topul celor mai exotice destinatii din Europa de Est.

Studiu: Tranzactiile cu terenuri au depasit 350 milioane de euro in 2017. Care sunt cele mai vanate zone din Capitala

Anul trecut, valoarea totala a tranzactiilor cu terenuri pentru proiecte imobiliare exceptand segmentul industrial) a crescut semnificativ fata de 2016, ca urmare a capacitatii pietei de a absorbi atat proiecte mici, cat si proiecte de peste 1. 000 de apartamente. Mai mult de trei sferturi din valoarea tranzactiilor, estimata la 350 milioane de euro, a ajuns in Capitala.

Cele mai vandute modele de masini premium in Romania in 2017

Marcile auto premium nu au avut un an foarte bun in 2017, vanzarile au fost de 9. 500 de unitati, in scadere usoara pentru majoritatea brandurilor, insa modelele cele mai cautate au inregistrat o cerere in crestere. Care este modelul cel mai bine vandut.

Cele mai vandute modele de masini premium in Romania in 2017

Marcile auto premium nu au avut un an foarte bun in 2017, vanzarile au fost de 9. 500 de unitati, in scadere usoara pentru majoritatea brandurilor, insa modelele cele mai cautate au inregistrat o cerere in crestere. Care este modelul cel mai bine vandut.

Masini ale Volkswagen, BMW si Audi, cele mai verificate in Romania, in vederea cumpararii

Masini ale marcilor Volkswagen, BMW si Audi sunt cele mai verificate de clientii de automobile second hand din Romania, in vederea achizitiei, arata datele autoDNA. ro, platforma de verificare online a istoricului autovehiculelor. Datele mai arata ca mai putin de 10% din totalul masinilor rulate comercializate in Romania, in 2017, au avut istoricul verificat, restul de 90% fiind cumparate 65506;pe incredere65506;, doar in baza informatiilor furnizate de vanzator, spune Razvan Pavel, managing partner autoDNA. ro, intr-un comunicat de presa.

VIDEO Haita de lupi filmata intr-o padure in Parcul National Piatra Craiului. Romsilva: Populatia de lup din Romania este una din cele mai mari din Europa

O haita de lupi a fost filmata cu o camera de monitorizare a faunei intr-o padure in Parcul National Piatra Craiului, iar imaginile au fost postate pe pagina de Facebook a Romsilva. Potrivit specialistilor, populatia de lup din Romania este de aproximativ 5. 800 de exemplare, una din cele mai mari din Europa.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )