Libnet.ro
UNICEF

14:45

VIDEO Cele mai tari reclame din Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cele mai tari reclame din Republica Moldova

Sunt facute cu scopul sa atraga atentia si sa promoveze un produs sau un mesaj. Unele dintre ele trec neobservate, altele, insa, raman in memoria tuturor si devin virale, fiind apreciate si peste hotare. Adevarul a selectat cele mai tari reclame din Republica Moldova. continuă pe Adevărul

Pan la 4DX: povestea copilariei primeste cele mai tari efecte speciale

Filmul Pan, regizat de Joe Wright, readuce pe marile ecrane povestea fantastica, plina de umor, dar si de pericole, a luiPeter Pan si a aventurii sale pe taramul fermecat Neverland. Filmul poate fi vizionat in format 4DX in cinematografele speciale din Bucuresti si Constanta. Potrivit unui comunicat remis Playtech, ar fi trei motive principale pentru [] Pan la 4DX: povestea copilariei primeste cele mai tari efecte speciale Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai simpatizate vedete din Romania! Iata rezultatele studiului!

Cele mai simpatizate vedete din Romania au fost desemnate in urma unui amplu studiu. Iata ce nume celebre se regasesc in rezultate.

Cand va avea loc a doua editie a Untold si cat costa un abonament. S-a lansat clipul cu cele mai tari momente din festival

Editia a doua Untold Festival va avea loc in 4-7 august 2016, la Cluj. Primele 5. 000 de bilete vor fi puse in vanzare vinerea acesta, de la ora 18. 00, dar acestea sunt doar pentru fanii care s-au inregistrat in prealabil pe site-ul festivalului. Pretul unui abonament este de 222 de lei, plus taxele puse de Eventim.

Cele mai importante OBIECTIVE din intreaga lume vor STRALUCI in lumina ALBASTRA. Vezi detaliile evenimentului

Cele mai importante cladiri si monumente din intreaga lume vor fi iluminate, sambata seara, in culoarea albastra.

Primarul orasului BALTI din Republica Moldova a fost RETINUT

Primarul din orasul Balti Renato Usatii, a fost retinut, vineri seara, pe aeroportul din Chisinau.

Cele mai mari minciuni din istorie: disperarea lui Nixon, apogeul antisemitismului din Franta si schema care a inspirat Caritas

Traim intr-o epoca in care neincrederea fata de alesi, guverne sau pur si simplu persoane influente atinge cote nemaiintalnite. in urmatoarele randuri, va prezentam cinci situatii din istorie in care povestea oficiala a avut putine in comun cu adevarul; practic, unele dintre cele mai mari minciuni din istorie.

Marfuri ieftine in Republica Moldova. Ce ar putea importa din stanga Prutului agentii economici romani

Marfuri ieftine in Republica Moldova. Miezul de nuci, migdalele, alunele de padure, pomusoarele uscate, produsele agricole eco, conservele din legume si fructe, covoarele, bauturile alcoolice si textilele sunt printre cele mai ieftine marfuri in Republica Moldova.

Noutatile de pe piata agro-alimentara din Republica Moldova: parmezan de Falesti si rosii uscate in ulei

Parmezan de Falesti, rosii uscate in ulei, prune uscate si fierte in vin cu miere de albine si ceai din plante naturale culese de calugariiManastirii Zabriceni sunt cele mai noi produse agro-alimentare ce pot fi gasite la expozitia Farmer de la Moldexpo, deschisa pana sambata, 24 octombrie.

Europa a pierdut lupta pentru Victoriabank. A treia banca din R. Moldova a fost preluata de un milionar rus cu ajutorul unui dentist roman

Victoriabank, a treia institutie de creditare ca marime din Republica Moldova, a intrat discret sub controlul milionarului rus Serghei Lobanov, scrie presa moldoveneasca. Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD), actionar minoritar in cadrul Victoriabank, a primit la inceputul lui 2015 aprobarile necesare pentru a-si mari participatia de la 15 la 50%, insa tranzactia a fost blocata de Guvernul Gaburici.

Un ghid ca sa stii cum instalezi Windows 10 pe cele mai bune computere Apple

Windows 10 e cel mai bun sistem de operare de la Microsoft. Apple are unele dintre cele mai populare computere. Din aceste doua situatii trebuia sa se ajunga ca Windows 10 sa fie instalat pe cele mai bune PC-uri si laptopuri Apple. Iata cum poti face si tu asta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2766 seconds )