Libnet.ro
UNICEF

22:30

Un ghid ca sa stii cum instalezi Windows 10 pe cele mai bune computere Apple

Adevărul Adevărul,
Un ghid ca sa stii cum instalezi Windows 10 pe cele mai bune computere Apple

Windows 10 e cel mai bun sistem de operare de la Microsoft. Apple are unele dintre cele mai populare computere. Din aceste doua situatii trebuia sa se ajunga ca Windows 10 sa fie instalat pe cele mai bune PC-uri si laptopuri Apple. Iata cum poti face si tu asta. continuă pe Adevărul

Cum instalezi cel mai usor Windows 10 pe Mac

Exista multe moduri in care puteti rula Windows 10 pe un MacBook sau iMac, mai jos il voi detalia insa pe cel mai simplu care va ofera cea mai multa flexibilitate. Imediat se fac 10 ani de cand cei de la Apple au trecut pe arhitectura X86, respectiv procesoare Intel. Tranzitia de la PowerPC, pe [] Cum instalezi cel mai usor Windows 10 pe Mac Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Care browser consuma cea mai putina baterie pe Windows 10

In ultimii ani, autonomia laptopurilor si tabletelor a crescut exponential, dar niciodata nu poti avea prea multa baterie. Daca esti departe de priza si vrei sa stii ce browser iti streseaza cel mai putin bateria, cei de la Digital Citizen au facut un test interesant. Ei au folosit cele mai recente versiuni ale celor mai [] Care browser consuma cea mai putina baterie pe Windows 10 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai simpatizate vedete din Romania! Iata rezultatele studiului!

Cele mai simpatizate vedete din Romania au fost desemnate in urma unui amplu studiu. Iata ce nume celebre se regasesc in rezultate.

Eurostat: Romania se numara printre tarile cu cele mai mici deficite bugetare si cu cele mai mici datorii externe din UE

Conform estimarilor publicate miercuri de Oficiul European pentru Statistica - Eurostat, Romania ocupa pozitia a doua in topul tarilor cu cele mai mici deficite bugetare si pozitia a patra in clasamentul tarilor cu cele mai mici datorii externe.

Cele mai ieftine masini electrice. Cat primesti daca iei una prin Programul Rabla

Prin Programul Rabla 2015, care se va incheia la 30 octombrie, sunt disponibile trei variante de eco-bonus pentru achizitia unui autoturism cat mai nepoluant. adevarul. ro face un top cu cele mai ieftine masini electrice.

VIDEO Cele mai tari reclame din Republica Moldova

Sunt facute cu scopul sa atraga atentia si sa promoveze un produs sau un mesaj. Unele dintre ele trec neobservate, altele, insa, raman in memoria tuturor si devin virale, fiind apreciate si peste hotare. Adevarul a selectat cele mai tari reclame din Republica Moldova.

Pieptul in fata, dosul in spate si sa lesine baietii. Declaratia pentru care cele mai importante organizatii ale elevilor si studentilor cer demiterea lui Salaru

Pieptul in fata, dosul in spate si sa lesine baietii, declaratia controversata a secretarului de stat pentru invatamantul Preuniversitar, Vasile Salaru, ar putea sa-l coste functia. Cele mai importante organizatii ale studentilor si elevilor din Romania au cerut demiterea acestuia din cauza afirmatiilor sexiste, care sunt o dovada a unei mentalitati apartinand unor vremuri ale intolerantei de mult apuse.

Cele mai frecvente boli de inima

Bolile de inima impreuna cu accidentele vasculare cerebrale reprezinta prima cauza de mortalitate in Romania. Cele mai frecvente boli de inima in randul populatiei sunt infarctul miocardic, tulburarile de ritm cardiac si insuficienta cardiaca. Aflati cum sa recunoasteti cele mai frecvente boli de inima si cand trebuie sa mergeti la medic.

Cele mai mari minciuni din istorie: disperarea lui Nixon, apogeul antisemitismului din Franta si schema care a inspirat Caritas

Traim intr-o epoca in care neincrederea fata de alesi, guverne sau pur si simplu persoane influente atinge cote nemaiintalnite. in urmatoarele randuri, va prezentam cinci situatii din istorie in care povestea oficiala a avut putine in comun cu adevarul; practic, unele dintre cele mai mari minciuni din istorie.

Cele mai importante OBIECTIVE din intreaga lume vor STRALUCI in lumina ALBASTRA. Vezi detaliile evenimentului

Cele mai importante cladiri si monumente din intreaga lume vor fi iluminate, sambata seara, in culoarea albastra.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )