Libnet.ro
UNICEF

17:00

VIDEO Cine este si cum arata soferul care i-a ucis pe prim-procurorul din Arad si pe intreaga lui familie pe autostrada din Slovenia. Bestia este de negasit

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cine este si cum arata soferul care i-a ucis pe prim-procurorul din Arad si pe intreaga lui familie pe autostrada din Slovenia. Bestia este de negasit

Cei doi supravietuitori ai accidentului din Slovenia, in care si-a pierdut viata procurorul aradean Flavius Chis, sotia, copilul si soacra acestuia - au oferit primele informatii despre tragedia de pe autostrada. continuă pe Adevărul

Vedeta cu posteriorul si celulita la vedere. Afla cine este

A reusit ceea ce multe femei si-ar fi dorit, devenind sotia unui star international, a cunoscut si faima, iar acum isi arata celulita.

Cine este femeia care s-a fotografiat in pat cu Cotabita, la reanimare

Femeia care s-a fotografiat in pat langa Gabriel Cotabita, cand acesta era in Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Floreasca din Capitala, este o infirmiera care lucreaza de mult timp in Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Floreasca, .

Cine este Iulian Matache, viitorul ministru al Transporturilor

Iulian Matache este secretar de stat in Ministerul Transporturilor si fost director al Directiei Dezvoltare din cadrul Consiliului Judetean Vrancea. Matache a fost primul nume vehiculat in PSD ca.

Cine este noua propunere a PSD la Transporturi, dupa ce Iohannis l-a refuzat pe Fifor

Premierul Victor Ponta a anuntat, miercuri, ca secretarul de stat la Ministerul Transporturilor, Iulian Matache, este propunerea sa pentru portofoliul Transporturilor, in baza deciziei BPN al PSD.

Mircea Badea: Romania este condusa de oameni care nu au fost votati niciodata

Mircea Badea a explicat, in editia de marti a emisiunii in gura presei, ca, din punctul sau de vedere, Romania este condusa de oameni care nu apar niciodata pe afise electorale sau pe buletinul de.

Aceasta este prima trupa straina care are voie sa concerteze in Coreea de Nord

Controversata trupa slovena de rock industrial Laibach a devenit prima formatie straina care a primit permisiunea de a concerta in Coreea de Nord, a anuntat regizorul Morten Traavik pentru BBC, citeaza.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )