Libnet.ro
UNICEF

20:30

Cine este noua propunere a PSD la Transporturi, dupa ce Iohannis l-a refuzat pe Fifor

România Liberă România Liberă,
Cine este noua propunere a PSD la Transporturi, dupa ce Iohannis l-a refuzat pe Fifor

Premierul Victor Ponta a anuntat, miercuri, ca secretarul de stat la Ministerul Transporturilor, Iulian Matache, este propunerea sa pentru portofoliul Transporturilor, in baza deciziei BPN al PSD. continuă pe România Liberă

Cine este Iulian Ghiocel Matache,noul ministru propus pentru Transporturi

Focsaneanul Iulian Ghiocel Matache este noua propunere a PSD pentru functia de ministru al Transporturilor, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a respins nominalizarea prim-ministrului Victor Ponta pentru acest portofoliu, in persoana social democratului Mihai Fifor.

Noua propunere a PSD pentru functia de ministru al Transporturilor este Iulian Matache

O propunere pentru ministerul Transporturilor discutata de PSD la Biroul National este Iulian Matache, informeaza B1 TV. in baza deciziei BPN al PSD, am decis sa-l propun pe domnul Iulian Matache pentru functia de.

PSD cauta o solutie pentru Transporturi dupa refuzul lui Iohannis VIDEO

Social-democratii au programat pentru astazi sedinta Biroului Permanent National al PSD, pentru a lua in discutie situatia creata in urma retragerii lui Victor Ponta de la sefia PSD. Social-democratii au.

Cine este Iulian Matache, viitorul ministru al Transporturilor

Iulian Matache este secretar de stat in Ministerul Transporturilor si fost director al Directiei Dezvoltare din cadrul Consiliului Judetean Vrancea. Matache a fost primul nume vehiculat in PSD ca.

Politic Show: De ce Victor Ponta este inca presedintele PSD; Ponta se retrage organizat. Nu stim inca de Tsipras; Liberalii si-ar sacrifica vacanta de dragul guvernarii

Dan Mihalache, al doilea presedinte, il ameninta pe premier: Nu vreau sa fiu pus in situatia penibila de a da mail-urile pe care mi le-a trimis Ponta Majorarea salariilor demnitarilor a fost subiectul unor e-mail-uri. Corespondenta de la Madrid. Iohannis si marea problema a romanilor din Spania: dubla cetatenie Presedintele Klaus Iohannis a discutat ieri, la Madrid, cu premierul Spaniei, Mariano Rajoy.

Cine este femeia care s-a fotografiat in pat cu Cotabita, la reanimare

Femeia care s-a fotografiat in pat langa Gabriel Cotabita, cand acesta era in Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Floreasca din Capitala, este o infirmiera care lucreaza de mult timp in Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Floreasca, .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )