Libnet.ro
UNICEF

07:00

VIDEO Conflictul din Siria: Doi jurnalisti de la Le Monde spun ca au fost martorii unor atacuri cu arme chimice asupra rebelilor

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Conflictul din Siria: Doi jurnalisti de la Le Monde spun ca au fost martorii unor atacuri cu arme chimice asupra rebelilor

Armata siriana a recurs la arme chimice impotriva rebelilor care controleaza suburbiile capitalei Damasc, relateaza doi jurnalisti ai publicatiei Le Monde, aflati la fata locului in aprilie si mai, potrivit AFP. Trimisii speciali Le Monde au fost martorii, mai multe zile la rand, a utilizarii explozibililor chimici ai efectelor acestora asupra combatanilor de pe frontul din Jobar, cartier aflat la iesirea din Damasc unde rebelii au patruns in luna ianuarie, relateaza reporterul Jean-Philippe Remy. continuă pe Hotnews

VIDEO Conflictul din Siria: Doi jurnalisti de la Le Monde au fost martorii unor atacuri cu arme chimice asupra rebelilor

Armata siriana a recurs la arme chimice impotriva rebelilor care controleaza suburbiile capitalei Damasc, relateaza doi jurnalisti ai publicatiei Le Monde, aflati la fata locului in aprilie si mai, potrivit AFP. Trimisii speciali Le Monde au fost martorii, mai multe zile la rand, a utilizarii explozibililor chimici ai efectelor acestora asupra combatanilor de pe frontul din Jobar, cartier aflat la iesirea din Damasc unde rebelii au patruns in luna ianuarie, relateaza reporterul Jean-Philippe Remy.

Doi jurnalisti de la Le Monde sustin ca au fost martori ai unor atacuri cu arme chimice in Siria

Armata siriana a recurs la arme chimice impotriva fortelor rebele in suburbiile Damascului, potrivit unor reporteri ai Le Monde prezenti la fata locului in aprilie si mai si a caror poveste este publicata luni de cotidianul francez, relateaza AFP.

Doi jurnalisti ai Le Monde sustin ca au fost martori ai unor atacuri cu arme chimice in Siria

Armata siriana a recurs la arme chimice impotriva fortelor rebele in suburbiile Damascului, potrivit unor reporteri ai Le Monde prezenti la fata locului in aprilie si mai, relateaza Reuters. Publicatia.

Dosarul arme pentru opozitia din Siria tergiverseaza.

In timp ce razboiul din Siria face ravagii, la Bruxelles persista divergentele europenilor privind ridicarea embargoului armelor pentru insurgentii sirieni. O ziarista a fost ucisa in apropiere de orasul strategic Qousseir, pe care armata si Hezbollahul libanez sunt pe cale sa-l cucereasca de la rebeli, iar corespondentii Le Monde aflati clandestin in regiunea Damasc declara ca fortele lui Assad folosesc arme chimice. In Siria, armata a incercuit aeroportul militar din Dabaa, care folosea .

Liderul Hezbollah le promite siitilor libanezi o victorie in razboiul civil din Siria.

Liderul miscarii siite libaneze Hezbollah, Hassan Nasrallah, le-a promis sambata sustinatorilor sai o victorir in razboiul civil din Siria in care miscarea sa este este angajata de partea armatei guvernamentale impotriva rebelilor, transmite Hotnews, care a preluat o stire AFP. Le spun oamenilor onorabili, mujahedeen-ilor, eroilor: asa cum v-am promis mereu victoria, va promit inca o victorie, a declarat Nasrallah cu ocazia unei ceremonii care a marcat a 13-a aniversare a retragerii .

Liderul Hezbollah le promite siitilor libanezi o victorie in razboiul civil din Siria

Liderul miscarii siite libaneze Hezbollah, Hassan Nasrallah, le-a promis sambata sustinatorilor sai o victorir in razboiul civil din Siria in care miscarea sa este este angajata de partea armatei guvernamentale impotriva rebelilor, transmite AFP.

O jurnalista din Siria a fost ucisa de rebeli

Jurnalista siriana Yara Abbas, care lucra pentru canalul de televiziune de stat Al-Ihbariya, a fost ucisa in dimineata aceastei zile, intr-un cartier marginas din orasul Qusair. Ministerul sirian de Informatii a.

Hague: UE trebuie sa se pregateasca de amendarea embargoului militar din Siria

Oficiali de la Londra au spus, luni, ca Uniunea Europeana ar trebui sa fie gata sa renunte la embargoul militar impus Siriei, pentru ca unele tari din Uniune sa poata furniza arme rebelilor din regiune. Este imp.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )