Libnet.ro
UNICEF

16:45

VIDEO. Ce crede presedintele Iohannis despre echipa care lucreaza la laserul de la Magurele

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Ce crede presedintele Iohannis despre echipa care lucreaza la laserul de la Magurele

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a postat, sambata, pe contul sau de Facebook un mesaj in care isi exprima admiratia pentru echipa de fizicieni care lucreaza la Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica si Inginerie Nucleara Horia Hulubei. continuă pe România Liberă

GALERIE FOTO. Ce spune presedintele Iohannis despre conditiile de munca de la iCCJ

Livia Stanciu, presedintele inaltei Curti de Casatie si Justitie, a declarat, miercuri, ca vizita presedintelui Klaus Iohannis la sediul inaltei Curti de Casatie si Justitie a avut ca scop sa se vada in ce conditii se lucreaza la instanta suprema.

VIDEO Vin romanii! Un reportaj despre tiganii care traiesc in Anglia i-a revoltat pe romanii din regat. Cum le-a afectat viata

Romanii din Marea Britanie sunt revoltati din cauza unui documentar prezentat de o televiziune engleza despre romii care traiesc in regat.

Presedintele Bulgariei, despre Schengen: Am pornit impreuna si daca vom fi separati, niciunul dintre noi nu va mai fi privit cu incredere

Presedintele Bulgariei, Rosen Plevneliev, care vineri a venit in vizita in Romania, a subliniat, intr-un interviu pentru Digi24 necesitatea ca Romania si Bulgaria sa nu fie separate in procesul de aderare la Schengen. El a mai spus ca in viitorul apropiat va fi demarata o noua initiativa diplomatica prin care Romania si Bulgaria spera sa adere la Schengen cu granitele maritime si aeriene.

Livia Stanciu: Presedintele Iohannis mi-a spus ca nu si-a putut imagina in ce conditii lucreaza judecatorii

Presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Livia Stanciu a declarat, miercuri, dupa vizita pe care presedintele Klaus Iohannis a facut-o la sediul institutiei, ca acesta i-a transmis ca nu si-a putut imagina ca.

GALERIE FOTO. Ce spune Klaus Iohannis despre intalnirea cu presedintele Bulgariei

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, vineri, la Cotroceni pe omologul sau Bulgar, Rosen Plevneliev. Seful statului s-a decarat ca este foarte bucuros ca il aiba oaspete pe presedintele Bulgariei pentru ca este primul sef de stat pe care il intampina la Bucuresti, de la preluarea mandatului.

Ce spune Iohannis despre o eventuala demisie a lui Ponta

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la Digi 24, intrebat daca Victor Ponta mai poate ramane premier, dupa scandalul de coruptie care il vizeaza pe cumnatul sau ca este inca prea devreme pentru a face speculatii.

Iohannis, despre reprosul lui Basescu, ca e bland cu Guvernul: Fiecare cu stilul lui

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, la o televiziune, ca fiecare are stilul lui, raspunzand astfel fostului sef al statului Traian Basescu, care i-a transmis ca este prea bland cu Guvernul,.

Iohannis, despre reprosul lui Basescu, ca e bland cu Guvernul: Fiecare cu stilul lui

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, la o televiziune, ca fiecare are stilul lui, raspunzand astfel fostului sef al statului Traian Basescu, care i-a transmis ca este prea bland cu Guvernul,.

Iohannis, despre pastrarea acordului cu FMI: Nu e doar treaba Guvernului sa hotarasca, ar fi grav

Prelungirea sau nu a acordului cu Fondul Monetar International FMI) nu este doar treaba Guvernului si ar fi destul grav daca acesta ar lua astfel de decizii fara a cunoaste motivatiile, a declarat presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la Digi 24.

Iohannis, despre Coldea: Nu exista din partea mea sau a lui Hellvig o intentie de schimbare brusca

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca nu exista, cel putin din partea sa sau a celui propus la sefia SRI, Eduard Hellvig, o schimbare din functie a directorului adjunct al Serviciului, Florian Coldea. Nu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )