Libnet.ro
UNICEF

09:01

Ce spune Iohannis despre o eventuala demisie a lui Ponta

România Liberă România Liberă,
Ce spune Iohannis despre o eventuala demisie a lui Ponta

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la Digi 24, intrebat daca Victor Ponta mai poate ramane premier, dupa scandalul de coruptie care il vizeaza pe cumnatul sau ca este inca prea devreme pentru a face speculatii. continuă pe România Liberă

Ilie Sarbu, despre dosarul cumnatului lui Ponta: E prezumtia de vinovatie din start? Sa-si faca justitia treaba si vom fi cu totii fericiti

Ilie Sarbu, despre dosarul cumnatului lui Ponta: E prezumtia de vinovatie din start? Sa-si faca justitia treaba si vom fi cu totii fericitiLiderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu a sustinut marti despre.

Ce spune Biblia despre sfarsitul lumii

Cartea Sfanta are numeroase referiri si elemente profetice asupra momentului in care oamenii se vor confrunta cu Apocalipsa. Ce spune Biblia despre sfarsitul lumii? Cutremure, epidemii sau disparitia Soarelui sunt doar cateva dintre semnele care vor prevesti Sfarsitul Lumii, conform Bibliei.

FOTO. Ce spune presedintele Iohannis despre decapitarea celor 21 de barbati egipteni

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, condamna ferm, intr-un mesaj pe contul sau de Facebook, atrocitatile comise de Statul Islamic despre care spune ca sunt acte de o cruzime si barbarie incalificabile. Seful statului mai spune ca este nevoie de o solutie politica a conflictului din Libia si de toleranta zero fata de gruparile teroriste.

GALERIE FOTO. Ce spune presedintele Iohannis despre conditiile de munca de la iCCJ

Livia Stanciu, presedintele inaltei Curti de Casatie si Justitie, a declarat, miercuri, ca vizita presedintelui Klaus Iohannis la sediul inaltei Curti de Casatie si Justitie a avut ca scop sa se vada in ce conditii se lucreaza la instanta suprema.

UPDATE. Alina Gorghiu i-a cerut demisia premierului Ponta. Ce spune premierul despre cumnatul sau

Alina Gorghiu, co-presedintele PNL, cere demisia premierului Victor Ponta. Deputatul a ales, de aceasta data, sa se foloseasca de contul sau de Facebook unde a scris ca Victor Ponta nu mai poate ramane prim-ministru.

Ce spune un avocat din dosarul Hertanu despre implicarea lui Victor Ponta

Un avocat care reprezinta unul dintre inculpatii din dosarul in care este implicat cumnatul lui Victor Ponta, Iulian Hertanu, a declarat ca nu ii place faptul ca se incearca asocierea premierului cu acest caz.

Ce spune premierul despre o eventualitate majoritate liberala

Premierul Victor Ponta a comentat, miercuri seara, la B1TV, incercarea liberalilor de a obtine majoritatea. Ponta a precizat faptul ca nici el nici colegii lui nu inteleg care este planul PNL daca va obtine puterea.

Klaus Iohannis, despre furnizarea de arme Ucrainei: Livrarile de armament duc la amplificarea conflictului

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la un post de televiziune, ca optiunea privind furnizarea de arme Ucrainei trebuie lasata pentru mult mai incolo deoarece livrarile de armament duc intotdeauna la.

Iohannis, despre fenomenul de telejustitie: Sa avem mai putin zornait de catuse

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat joi, referindu-se la fenomenul de telejustitie, ca anumite aspecte ar fi putut fi atenuate astfel incat ca existe mai putin zornait de catuse, indicand ca este.

Iohannis, despre reprosul lui Basescu, ca e bland cu Guvernul: Fiecare cu stilul lui

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, la o televiziune, ca fiecare are stilul lui, raspunzand astfel fostului sef al statului Traian Basescu, care i-a transmis ca este prea bland cu Guvernul,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )