Libnet.ro
UNICEF

10:30

VIDEO Daniel Morar, desemnat sa asigure interimatul la Ministerul Public

Hotnews Hotnews,
VIDEO Daniel Morar, desemnat sa asigure interimatul la Ministerul Public

Laura Codruta Kovesi a anuntat luni, intr-o conferinta de presa sustinuta cu prilejul finalizarii mandatului de procuror general al Romaniei, ca l-a desemnat in functia de prim-adjunct al procurorului general pe procurorul sef al DNA, Daniel Morar. Acesta ar urma sa asigure, incepand de marti, pentru sase luni, interimatul in functia de sef al Ministerului Public. continuă pe Hotnews

Morar, desemnat procuror general interimar

Laura Codruta Kovesi a anuntat, astazi, ca il numeste pe seful DNA, Daniel Morar, la conducerea Parchetului General, in functia de prim-adjunct al procurorului general pentru o perioada de sase ani.

KOVESI l-a delegat pe DANIEL MORAR interimar la CONDUCEREA PARCHETULUI GENERAL.

UPDATE: Procurorul general al Romaniei, Codruta Kovesi, l-a delegat pe seful Directiei Nationale Anticoruptie, Daniel Morar, in functia de prim-adjunct al procurorului general, pentru sase luni, potrivit Mediafax. Kovesi a declarat ca a luat aceasta decizie pentru ca Daniel Morar are cea mai mare vechime la conducerea unei institutii, colaboreaza cu institutiile europene, participand la evaluaril in cadrul MCV, are experienta necesara pentru a asigura masurile de continuitate si stabilitate in .

KOVESI il deleaga pe DANIEL MORAR interimar la CONDUCEREA PARCHETULUI GENERAL.

UPDATE: Procurorul general al Romaniei, Codruta Kovesi, l-a delegat pe seful Directiei Nationale Anticoruptie, Daniel Morar, in functia de prim-adjunct al procurorului general, pentru sase luni. _ _ _ _ Procurortl General al Romaniei, Codruta Kovesi, a prezentat, luni, intr-o conferinta de presa raportul sau de activitate. Au fost adoptate noi criterii de evaluare pe activitatea parchetelor. Parchetele au fost reorganizate. Am diminuat birocratia existenta, a declarat Kovesi. Codruta .

CSM o felicita pe Kovesi pentru modul exemplar in care a condus Ministerul Public.

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) o felicita pe Laura Codruta Kovesi pentru modul exemplar in care a reusit sa conduca, in cele doua mandate succesive, destinele uneia dintre cele mai importante institutii ale statului, respectiv ale Ministerului Public, informeaza Mediafax. Intr-un mesaj dat publicitatii luni, la incheierea mandatului de procuror general al Codrutei Kovesi, CSM tine sa ii multumeasca acesteia pentru intreaga activitate desfasurata in cadrul acestui for, exprimand, .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2444 seconds )