Libnet.ro
UNICEF

06:30

VIDEO Decebal Fagadau s-a inscris in cursa pentru Primaria Constanta. Cate semnaturi a strans candidatul PSD

Adevărul Adevărul,
VIDEO Decebal Fagadau s-a inscris in cursa pentru Primaria Constanta. Cate semnaturi a strans candidatul PSD

Decebal Fagadau, primarul Constantei, si-a depus candidatura pentru un nou mandat. Fagadau, fost viceprimar al lui Radu Mazare, conduce Constanta de la scoaterea din viata politica a lui Mazare, actualmente inchis pentru coruptie. continuă pe Adevărul

Surpriza in cursa pentru Primaria Capitalei. Sondajele nu mint, cine a iesit pe primul loc in preferintele bucurestenilor

Ultimele date din sondajele care arata preferintele bucurestenilor in cursa pentru Primaria Capitalei. Surprizele nu contenesc sa apara! Ce candidati ocupa primele locuri? Sondaj alegeri Primaria Capitalei: Care sunt preferintele bucurestenilor? Surprize, surprize! Lucrurile au luat o intorsatura cum putini s-ar fi gandit, iar zvonul controversat cum ca Nicusor Dan ar fi gay nu a .

Traian Basescu intra oficial in cursa pentru Primaria Bucuresti Cand isi depune candidatura

Traian Basescu intra oficial in cursa pentru primaria Bucuresti, fostul presedinte urmand sa-si depuna candidatura duminica, au declarat pentru HotNews. ro surse din Biroul Electoral Municipal.

Sondaj: Nicusor Dan in pole position in cursa pentru Primaria Capitalei. Ce sanse are Gabriela Firea Profilul votantilor celor doi candidati

Nicusor Dan conduce in preferintele electoratului din Bucuresti, avand prima sansa in cursa cu Gabriela Firea, releva un sondaj Cult Market Research, realizat la comanda Konrad Adenauer, in perioada 23 iulie-7 august.

Nicusor Dan si-a depus candidatura pentru Primaria Generala: Putem face din Bucuresti un centrul regional in tehnologie si centrul cultural si economic al sud-estului Europei (VIDEO)

Nicusor Dan si-a depus candidatura pentru Primaria Generala a Capitale. El a tinut sa multumesca USR-PLUS si PNL pentru ca au inteles mesajul bucurestenilor, care isi doresc sa scape de administratia.

Traian Basescu si-a depus candidatura pentru Primaria Generala: Voi face peste 30% Despre traficul din Bucuresti: Parca-mi vine sa rad. La noi e ca la filmele cu Stan si Bran (VIDEO)

Traian Basescu si-a depus candidatura pentru Primaria Generala a Capitalei. Acum europarlamentar PMP, el este convins ca va obtine peste 30% in optiunile de vot: vom vedea daca va fi suficient. Basescu a .

Basescu: PMP nu va vota motiunea impotriva PNL, desi pur si simplu ne-a umilit si a determinat intrarea mea in cursa pentru Primarie

Europarlamentarul Traian Basescu a declarat ca Partidul Miscarea Populara va sustine PNL la motiunea de cenzura, chiar daca liberalii au determinat intrarea lui in cursa pentru functia de primar general al Capitalei.

Candidatul USR pentru Primaria Brasov, Allen Coliban, va depune plangere penala dupa ce a surprins masina de salubritate deversand deseuri in rau

Candidatul USR pentru Primaria Brasov, Allen Coliban, anunta ca va depune plangere penala dupa ce a surprins masina de salubritate a Primariei Sercaia din judetul Brasov deversand deseuri menajere in albia majora a unui rau, conform News. ro.

Sondaj INSCOP: Nicusor Dan o invinge detasat pe Gabriela Firea in alegerile pentru Primaria Capitalei

Candidatul dreptei Nicusor Dan ar castiga detasat alegerile pentru Primaria Capitalei cu un scor de 46,3%, fata de candidatul PSD, actualul primar Gabriela Firea, care ar obtine doar 38,9%, arata un.

Marian Vanghelie si-a depus candidatura pentru Primaria Sectorului 5: Ma astept sa obtin 51% din voturi (VIDEO)

Marian Vanghelie si-a depus, luni, candidatura pentru functia de primar al Sectorului 5, post pe care l-a mai ocupat si intre anii 2000-2016. in acest context, Vanghelie a vorbit despre ce a facut ca primar in.

Cursa pentru crearea vaccinului contra Covid-19 si componenta sa politica

Industria farmaceutica se afla intr-o cursa globala, pentru vaccinurile si medicamentele impotriva Covid-19. Potrivit OMS, 28 de potentiale vaccinuri au fost deja testate pe oameni, dintre care sase sunt acum in studii la scara larga, cu mii de voluntari. Rusia se lauda cu primul vaccin anti-Covid aprobat, dar acesta este, in parte, contestat. Nici Germania nu se lasa mai prejos. Marti, compania biofarmaceutica din Mainz, Biontech si partenerul sau american, Pfizer, au anuntat ca incearca aprobarea de piata a unui vaccin impotriva coronavirusului, in luna octombrie, dupa cum relateaza Sueddeutsche Zeitung, editia online.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2565 seconds )