Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Doi barbati din Bucuresti, prinsi in flagrant cand primeau droguri de 100.000 de euro

Adevărul Adevărul,
VIDEO Doi barbati din Bucuresti, prinsi in flagrant cand primeau droguri de 100.000 de euro

Un barbat a fost retinut de procurorii DIICOT, iar un altul a fost pus sub control judiciar, dupa ce au fost prinsi in flagrant cand primeau, prin curier, peste 4. 600 de comprimate de ecstasy si aproape 400 de grame de cocaina. Cei doi sunt suspectati ca faceau parte dintr-o grupare care vindea droguri in cluburile din Bucuresti si in Ilfov. continuă pe Adevărul

Doi barbati din Bucuresti au fost prinsi in flagrant la primirea unui colet burdusit cu droguri

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) - Structura Centrala au retinut doi barbati din Bucuresti care au fost prinsi in flagrant dupa ce au.

Doi barbati din Galati au planuit o noapte de amor cu doua tinere pe care le-au gasit intr-un anunt pe internet. Au stabilit locul de intalnire intr-un apartament, doar ca in timpul actiunii, ceva cu totul neasteptat s-a intamplat

Doi barbati din Galati au planuit o noapte de amor cu doua tinere pe care le-au gasit intr-un anunt pe internet. Au stabilit locul de intalnire intr-un apartament, doar ca in timpul actiunii, ceva cu.

VIDEO Doi traficanti care vindeau cocaina si ecstasy in cluburile din Bucuresti, prinsi cand primeau un colet cu droguri de 100.000 de euro

DIICOT si Politia au prins doua persoane dintr-o grupare ce aducea cocaina si ecstasy din Spania, drogurile fiind vandute in cluburile din Bucuresti si Ilfov, potrivit unui comunicat de presa al Directiei.

Doi barbati au primit un colet cu droguri de 100.000 de euro

Doi cetateni din Bucuresti au fost prinsi in flagrant in timp ce primeau un colet cu droguri in valo.

Cum au fost jefuiti doi barbati in locuinta unor adolescente pe care le platisera sa faca sex. Fetele le-au intins o capcana

Doi barbati care au platit pentru o noapte de sex au fost jefuiti, in apartamentul unde s-au intalnit cu doua adolescente, de trei indivizi care i-au luat la bataie si le-au furat banii si bunurile de valoare.

Condamnari exemplare pentru doi barbati care au impuscat un cerb si patru caprioare, dintre care trei gestante (Monitorul de Suceava)

Doi barbati care au impuscat in 2012 un cerb si patru caprioare, dintre care trei erau gestante, au fost condamnati de Curtea de Apel Suceava la 5 ani si, respectiv, 7 ani si doua luni de inchisoare, scrie Monitorul de Suceava.

Editia a XXVI-a a Topului firmelor din Bucuresti, sub semnul recunoasterii si promovarii performantei in afaceri

Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti CCIB) organizeaza miercuri, 30 octombrie, editia a XXVI-a a TOPULUI FIRMELOR DIN BUCURESTI, eveniment aflat sub semnul recunoasterii si promovarii.

Un nou tip de drog a aparut in cluburile de fite din Bucuresti. FARAON face ravagii

Politistii antidrog din Bucuresti au de mult timp sub lupacluburile de fite din Capitala, acolo unde traficul si consumul ilicit de droguri este la el acasa. De cateva luni, in cluburi a aparut un.

O fetita de 11 ani a incercat sa se sinucida intr-o scoala din Bucuresti

O fetita in varsta de 11 ani a incercat sa se sinucida intr-o scoala din Bucuresti,cartierul Militari. Micuta ar fi incercat sa se arunce pe geam, dar a fost prinsa de catre ingrijitoarele din.

Un tanar de 21 de ani, gasit mort pe o strada din Bucuresti, cu o punga pe cap

UPDATE Cadavrul descoperit, joi dimineata, pe Aleea Cumintenia Pamantului din Bucuresti,a fost examinat de catre medicul legist care nu a constatat nicio urma de violenta. Victima a fost.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )