Libnet.ro
UNICEF

07:45

VIDEO. Dosarul Marta-Blejnar: Diana Nemes a fost adusa in tara si audiata la DNA

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Dosarul Marta-Blejnar: Diana Nemes a fost adusa in tara si audiata la DNA

Diana Nemes, cercetata in dosarul de evaziune fiscala de peste 15 milioane de euro, alaturi de sotul sau Radu Nemes, de Sorin Blejnar si de Codrut Marta, a fost extradata din SUA, miercuri fiind dusa la DNA pentru a fi audiata, au declarat pentru Mediafax surse judiciare. continuă pe România Liberă

GALERIE FOTO: Familia Nemes, acuzata de evaziune fiscala in dosarul Marta-Blejnar, locuia intr-un bunker de lux in SUA

Diana si Radu Nemes, care au locuit in partea de vest a statului Washington, vor fi extradati in Romania, fiind acuzati de evaziune fiscala in valoare de 68 de milioane de dolari. FBI a facut publice imagini cu bunker-ul in care acestia au locuit. Bunker-ul se afla pe proprietatea familiei Nemes din Yelm, care are peste 21 de hectare. Locuinta a fost descoperita de agentii FBI pe 18 martie a. c. Informatia a aparut in editia electronica de marti a Daily News America.

Diana Nemes, cercetata in dosarul in care este anchetat si Codrut Marta, audiata de procurorii anticoruptie

Diana Nemes, cercetata in dosarul de evaziune fiscala de peste 15 milioane de euro, alaturi de sotul sau Radu Nemes, de fostul sef al Agentiei Nationale de Administratie Fiscala ANAF) Sorin Blejnar si de fostul sef de cabinet al lui Blejnar Codrut Marta, a fost extradata din Statele Unite ale Americii, miercuri. Aceasta a fost dusa direct la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a fi audiata.

Din BUNCAR, in celula. Diana Nemes, cercetata in dosarul lui Marta, arestata preventiv

Update 20. 00 - Diana Nemes, cercetata in dosarul de evaziune fiscala de peste 15 milioane de euro, alaturi de sotul sau, Radu Nemes, dar si de Sorin Blejnar si de Codrut Marta, va sta 30 de zile in.

Diana Nemes, cercetata in dosarul lui Marta, a fost extradata din SUA si audiata la DNA

Diana Nemes, acuzata de evaziune fiscala in dosarul lui Codrut Marta, a fost dusa la Curtea de Apel Bucuresti, unde i se va da mandat de arestare. Alaturi de sotul sau Radu Nemes, Diana Nemes e.

Din BUNCAR, la DNA. Diana Nemes, cercetata in dosarul lui Marta, audiata in Romania

Diana Nemes, acuzata de evaziune fiscala in dosarul lui Codrut Marta, a fost dusa la Curtea de Apel Bucuresti, unde i se va da mandat de arestare. Alaturi de sotul sau Radu Nemes, Diana Nemes e.

Diana Nemes, acuzata de evaziune fiscala, va fi extradata in Romania

Un judecator de la un tribunal federal din Seattle a semnat luni ordinul de extradare a Dianei Nemes in Romania, unde impreuna cu Radu Nemes, sotul ei, sunt acuzati de evaziune fiscala in valoare de 68 de milioane de dolari, relateaza site-ul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )