Libnet.ro
UNICEF

08:45

VIDEO + FOTO. Cum arata Victor Ponta, dupa operatia si recuperarea in Turcia

România Liberă România Liberă,
VIDEO + FOTO. Cum arata Victor Ponta, dupa operatia si recuperarea in Turcia

Premierul Victor Ponta s-a intors, miercuri, in Romania, dupa operatia suferita la genunchi, la o clinica din Turcia, acum aproape cinci saptamani. Seful Guvernului a ajuns, in carje, nebarbierit, cu barba si mustata, la Palatul Victoria, unde a fost intampinat la intrare de premierul interimar Gabriel Oprea si liderul interimar al PSD, Rovana Plumb. continuă pe România Liberă

Victor Ponta s-a intors in tara dupa operatia suferita la genunchi, in Turcia: Premierul a ajuns la Palatul Victoria (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a revenit miercuri in Romania, dupa operatia suferita la genunchi, la o clinica din Turcia, informeaza B1 TV. Seful Guvernului a ajuns miercuri dimineata, in carje, la Palatul Victoria,.

Victor Ponta, pentru antena3.ro: imi doresc sa fiu sambata, la Nadlac

Premierul Victor Ponta se pregateste sa revina in Romania, dupa operatia suferita in Turcia. Si spera sa o faca chiar la sfarsitul saptamanii acesteia, la Nadlac. O spune chiar Ponta, intr-o.

Victor Ponta, pentru antena3.ro: Vreau sa fiu sambata, la Nadlac

Premierul Victor Ponta se pregateste sa revina in Romania, dupa operatia suferita in Turcia. Si spera sa o faca chiar la sfarsitul saptamanii acesteia, la Nadlac. O spune chiar Ponta, intr-o.

Cum vede Victor Ponta criza din Grecia. Atac la liberali, la presedintele Iohannis si la Uniunea Europeana

Victor Ponta, premierul autosuspendat al Romaniei, care se afla in convalescenta in Turcia dupa operatia la menisc de la inceputul lunii iunie de la Istanbul, a scris, luni, pe contul sau de Facebook, referitor la rezultatul referendumul propus de Guvernul Tsipras, ca Grecia este democratie functionala si ca ii detest pe sau care demonizeaza un popor doar pentru ca uneori indrazneste acel popor sa aiba alta parere decat ei.

GALERIE FOTO. Cum arata Ponta dupa operatie. Premierul le-a multumit medicilor si celor care i-au fost alaturi

Victor Ponta, premierul revenit din Turcia unde a suferit o interventie chirurgicala la genunchi, a scris, miercuri, pe contul sau de Facebook un mesaj in care le multumeste atat doctorilor care l-au operat, cat si celor celor care au fost alaturi de el in ultimele saptamani.

FOTO. Victor Ponta S-A iNTORS in tara. Cand isi reia locul in fruntea Guvernului

Victor Ponta s-a intors in Romania si a mers, miercuri dimineata, la Guvern, el putand fi vazut intrand, in carje, in Palatul Victoria, inainte de sedinta Executivului.

Victor Ponta, scrisoare catre Klaus Iohannis: Premierul solicita reluarea atributiilor, incepand de joi (FOTO)

Premierul Victor Ponta i-a trimis miercuri o scrisoare presedintelui Klaus Iohannis prin care solicita sa isi reia atributiile incepand de joi, informeaza B1 TV. in scrisoarea citata, Ponta mentioneaza ca.

FOTO. Andrei, fiul premierului Ponta, a venit la Guvern cu un skateboard in mana

Andrei Ponta, fiul premierul Victor Ponta, a venit, miercuri, la Guvern, avand in mana un skateboard.

Robert Cazanciuc, despre Victor Ponta: Asa cum am mai spus, cred ca premierul nu are motive sa-si dea demisia (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, este de parere ca premierul Victor Ponta, proaspat intors in tara din Turcia, nu arede ce sa-si dea demisia. Asa cum am mai spus, cred ca premierul nu are motive.

Liviu Dragnea, inaintea sedintei Biroului Permanent al PSD: Toata lumea asteapta ca Victor Ponta sa se intoarca in tara (VIDEO)

Social-democratii se reunesc luni pentru sedinta Biroului Permanent, informeaza B1 TV. Discutiile vor fi conduse tot de liderul interimar Rovana Plumb. Presedintele social-democrat Victor Ponta se afla in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )