Libnet.ro
UNICEF

17:45

Victor Ponta, pentru antena3.ro: Vreau sa fiu sambata, la Nadlac

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, pentru antena3.ro: Vreau sa fiu sambata, la Nadlac

Premierul Victor Ponta se pregateste sa revina in Romania, dupa operatia suferita in Turcia. Si spera sa o faca chiar la sfarsitul saptamanii acesteia, la Nadlac. O spune chiar Ponta, intr-o. continuă pe Antena3

Victor Ponta, pentru antena3.ro: imi doresc sa fiu sambata, la Nadlac

Premierul Victor Ponta se pregateste sa revina in Romania, dupa operatia suferita in Turcia. Si spera sa o faca chiar la sfarsitul saptamanii acesteia, la Nadlac. O spune chiar Ponta, intr-o.

Referatul de trimitere in judecata a dosarului Giga TV: Dupa ce a fost informata de DNA ca s-a inceput urmarirea penala pe numele sau, Laura Georgescu a stabilit o intalnire lui Victor Ponta pentru a discuta o problema institutionala

Dupa ce i s-a comunicat de catre un ofiter DNA ca este urmarita penal de in dosarul retragerii licentei postului Giga TV, sefa CNA Laura Georgescu l-a contactat pe premierul Victor Ponta caruia i-a solicitat o intrevedere pentru a discuta o problema institutionala, arata procurorii Directiei Nationale Anticoruptie in referatul de trimitere in judecata, precizand ca problema institutionala era reprezentata de citarea presedintei CNA, la DNA, in calitate de suspecta. Procurorii mai arata ca premierul a stabilit o intalnire cu Laura Georgescu, la sediul Guvernului, premergator audierii acesteia la DNA.

Gheorghe Tinel: Traian Basescu plange dupa Victor Ponta

Traian Basescu a lasat sa se inteleaga, intr-un interviu recent, ca premierul Victor Ponta, de fapt, fuge de justitie in Turcia. Victor Ponta si-a tras una in genunchi. Este o iresponsabilitate a.

Traian Basescu, ATAC la Victor Ponta: S-a operat in Turcia pentru a nu fi adus foarte repede cu mandat

Traian Basescu a lansat, vineri, o noua serie de atacuri in directia premierului Victor Ponta, despre care a spus ca a ales sa se opereze in Turcia pentru a nu ajunge la DNA. in Uniunea Europeana ar fi putut.

PNL strange semnaturi impotriva lui Victor Ponta

PNL strange semnaturi impotriva lui Victor Ponta. Nu este vorba despre urmatoarea motiune de cenzura ci despre o actiune populara, spune Alina Gorghiu, prin care sa i se ceara demisia premierului. Iar tinta.

Ce spune Victor Ponta despre situatia din Grecia: Vor fi ani lungi de reforme care implica sacrificii si suferinte

Premierul Victor Ponta a scris, intr-un mesaj postat pe Facebook, parerea sa despre votul grecilor de la referendumul de duminica. Indiferent de calea aleasa de Grecia vor fi necesari ani lungi de reforme care.

Gabriel Oprea: il asteptam pe Victor Ponta din zi in zi

Liderul UNPR, premierul interimar Gabriel Oprea, a venit din nou la sedinta Biroului Permanent National al PSD. La sosire, Gabriel Oprea a spus ca liderul PSD, premierul Victor Ponta, este asteptat din zi in zi.

Victor Ponta, mesaj de ultima ora extrem de dur pentru adversarii Romaniei. Apelul lansat de premier

Codul Fiscal a fost adoptat prin consens politic votat de toate partidele) si prin cea mai ampla consultare cu mediul de afaceri in special Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei)! Cred ca in acest moment toti.

Victor Ponta, atac la Traian Basescu: Un iresponsabil

Multumesc Muftiului Muurat Iusuf cetatean al Romaniei, seful Cultului Musulman din Romania) pentru precizarile de bun-simt! Regret si imi pare rau ca exista inca in tara noastra iresponsabili care se.

Victor Ponta, analiza a situatiei din Grecia

OPINIA MEA DESPRE GRECIA: - Sunt o democratie functionala si asta trebuie respectat si chiar admirat. ii detest pe talibanii sau macelarii sociali care demonizeaza un popor doar pentru ca uneori.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3466 seconds )