Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Germania: Atac asupra unui ziar care a publicat caricaturi cu Mahomed din revista Charlie Hebdo

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Germania: Atac asupra unui ziar care a publicat caricaturi cu Mahomed din revista Charlie Hebdo

Un cotidian din Hamburg nordul Germaniei), care a publicat caricaturi cu profetul Mahomed din revista franceza de satira Charlie Hebdo, a fost duminica dimineata tinta unui atac cu un dispozitiv incendiar, a anuntat politia, precizand ca nu s-au inregistrat raniti, relateaza AFP. Fumul e inca in aer, politia cauta urmele: In noaptea de sambata spre duminica, cladirea redactiei noastre a fost incendiata! Asa suna anuntul din 11 ianuarie al cotidianului Hamburger Morgenpost MOPO), editia online. Ziaristii germani scriu ca doua persoane au fost retinute de politie pentru cercetari si se intreaba daca atacul este datorat caricaturilor Charlie Hebdo. continuă pe Hotnews

Germania: Atac asupra unui ziar care a publicat caricaturi cu Mahomed din revista Charlie Hebdo

Un cotidian din Hamburg nordul Germaniei), care a publicat caricaturi cu profetul Mahomed din revista franceza de satira Charlie Hebdo, a fost duminica dimineata tinta unui atac cu un dispozitiv incendiar, a anuntat politia, precizand ca nu s-au inregistrat raniti, relateaza AFP. Fumul e inca in aer, politia cauta urmele: In noaptea de sambata spre duminica, cladirea redactiei noastre a fost incendiata! Asa suna anuntul din 11 ianuarie al cotidianului Hamburger Morgenpost MOPO), editia online. Ziaristii germani scriu ca doua persoane au fost retinute de politie pentru cercetari si se intreaba daca atacul este datorat caricaturilor Charlie Hebdo.

Amedy Coulibaly, suspectat in cazul unui atac comis miercuri seara asupra unei persoane care facea jogging in apropiere de Paris

Jihadistul Amedy Coulibaly, autorul luarii de ostatici de vineri de la magazinul evreiesc din Paris, este suspectat de implicare in atacul armat comis miercuri seara asupra unei persoane care facea jogging in.

Atac cu dispozitiv incendiar la sediul unui ziar german care a publicat o caricatura cu profetul Mahomed. Doua persoane au fost arestate

Sediul unui cotidian din Hamburg nordul Germaniei), care a publicat caricaturi cu profetul Mahomed ale revistei satirice franceze Charlie Hebdo, a fost tinta unui atac cu un dispozitiv incendiar duminica dimineata,.

Atac cu dispozitiv incendiar la sediul unui ziar german care a publicat o caricatura cu profetul Mahomed

Sediul unui cotidian din Hamburg nordul Germaniei), care a publicat caricaturi cu profetul Mahomed ale revistei satirice franceze Charlie Hebdo, a fost tinta unui atac cu un dispozitiv incendiar duminica dimineata,.

Plecati, ca oricum nu omoram civili. Marturia unui francez care s-a intalnit si a dat mana cu unul dintre teroristi

Publicatia France Info a publicat marturia unui cetatean francez care s-a intalnit intamplator cu unul dintre cei doi teroristi, in apropierea zonei industriale a Dammartin-en-Goele, la nord de Paris. Am.

Din culisele operatiunilor impotriva atacatorilor din Franta: Politistii l-au ascultat pe Amedy Coulibaly in timpul luarii de ostatici datorita unui telefon care nu a fost inchis bine

Politistii au ascultat si auzit in direct luarea de ostatici de catre Amedy Coulibaly in magazinul evreiesc din Paris datorita unui telefon pe care se pare ca atacatorul nu l-a inchis bine, potrivit agentiei France-Presse, citate de Le Figaro.

E un haos total. Vezi aici marturia unui roman care se afla in zona in care sunt incoltiti teroristii

Situatia pare scapata de sub control la Paris. Doi romani care stau in localitatea Dammartin-en-Goele, unde sunt acum cei mai cautati criminali din Franta, spun ca zona este blocata total. Politistii si.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1973 seconds )