Libnet.ro
UNICEF

10:00

VIDEO Gestul extrem al unui elev de 12 ani. A venit la scoala mai devreme, s-a dus glont la geam si s-a aruncat de la etaj

Adevărul Adevărul,
VIDEO Gestul extrem al unui elev de 12 ani. A venit la scoala mai devreme, s-a dus glont la geam si s-a aruncat de la etaj

Anchetatorii incearca acum sa refaca firul ultimelor zile ale baiatului de 12 ani care a vrut sa se sinucida in dimineata de marti, 21 ianuarie, aruncandu-se de la etajul scolii sale. continuă pe Adevărul

UPDATE Accident extrem de grav la un liceu din Constanta. Un elev de 12 ani s-a aruncat de la etajul doi

Un elev de 12 ani s-a aruncat de la etajul al 2-lea al scolii, in dimineata de marti, 21 ianuarie, inainte de inceperea cursurilor. Copilul a venit mai devreme la scoala si s-a dus glont la geam.

Caz socant. Un copil de 12 ani a fost ucis pentru o consola de jocuri, de un minor de 14 ani

Crima socanta in Republica Moldova. Un baiat de 12 ani a fost ucis de un alt minor de 14 ani care a vrut sa ii fure consola de jocuri video.

Dupa 12 ani de relatie, Cristi Brancu a facut anuntul. Ce se intampla cu Oana Turcu

Cristi Brancu si sotia sa fac unul dintre cele mai solide cupluri. Prezentatorul TV a facut un anunt emotionant pe contul de Instagram, dupa 12 ani de relatie. Acesta povesteste cum a intalnit-o pe cea care avea sa-i devina sotie si care i-a daruit un fiu, intr-o zi de 21 ianuarie. Dupa 12 ani de .

UPDATE Fata de 12 ani disparuta din Draganesti-Olt a fost gasita dupa 4 ore de cautari

Politistii Serviciului Investigatii Criminale si cei ai Politiei Draganesti-Olt au cautat o fata in varsta de 12 ani, disparuta in noaptea de luni spre marti, 2021 ianuarie 2020, gasind-o dupa 4 ore.

Gestul extrem al unui roman acuzat de tentativa de omor: si-a dat foc atunci cand politistii au vrut sa-l aresteze

Incidentul s-a petrecut in Italia, dupa ce barbatul, pe nume Petru Lucaci, fusese dat in urmarire internationala pentru ca si-a maltratat iubita si apoi a incercat sa o incendieze. Barbatul a suferit arsuri foarte grave, iar medicii sunt rezervati in privinta sanselor de supravietuire.

Suspiciune de gripa in cazul unui elev din clasa pregatitoare, la Scoala Gimnaziala George Poboran. Zeci de elevi au absentat, acuzand simptome similare

Un copil in varsta de 6 ani, elev in clasa pregatitoare la Scoala Gimnaziala George Poboran din Slatina, a ajuns la spital cu simptome compatibile cu gripa, la testul rapid rezultatul fiind pozitiv. Institutul Cantacuzino nu a confirmat deocamdata diagnosticul. Zeci de elevi de la aceeasi scoala au lipsit, insa, de la cursuri.

Un barbat din Brasov si-a violat fiica de 12 ani si apoi a traficat-o sexual. Copila si o prietena a ei au fost fortate sa-i faca poftele unui cetatean italian

Condamnat initial pentru trafic de minori, dar achitat pentru viol dupa ce fiica sa si-a retras acuzatiile, un barbat din judetul Brasov a fost condamnat la apel si pentru cea de-a doua infractiune. Individul, tata a sapte copii, are de ispasit 10 ani de puscarie.

Alerta in Petrosani! O copila de 12 ani a disparut dupa ce a plecat de la scoala

Alerta in Petroscani, dupa ce o copila de 12 ani a plecat de la scoala si nu s-a mai intors acasa.

Simona Gina are 12 ani si a disparut, fara urma, in timp ce se afla la scoala. Familia o cauta disperata

Simona Gina Bacia, o fetita in varsta de 12 de ani, din Petrosani, a disparut fara urma de la scoala, dupa ultima ora de curs in 20 ianuarie.

Anchetele preistorice ale justitiei. Cum zace de 12 ani dosarul accidentului in care o tanara a murit strapunsa de sina in tren

Anchete in cazul unor evenimente tragice petrecute in Romania zac in sertarele procurorilor ani de zile fara a fi finalizate. Parchetele invoca lipsa de personal, complexitatea cercetarilor care necesita expertize tehnice si numarul foarte mare de persoane care trebuie audiate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )