Libnet.ro
UNICEF

06:15

VIDEO Gheorghe Mustata, liderul galeriei echipei Steaua, ridicat de politisti dupa ce ar fi batut mai multe persoane

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Gheorghe Mustata, liderul galeriei echipei Steaua, ridicat de politisti dupa ce ar fi batut mai multe persoane

Liderul galeriei echipei de fotbal Steaua, Gheorghe Mustata, este audiat la Sectia 16 Politie, dupa ce miercuri noapte ar fi batut, impreuna cu doi nepoti, mai multe persoane, victimele fiind salvate dupa interventia fortelor de ordine, informeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

VIDEO Gheorghe Mustata, liderul galeriei echipei Steaua, retinut 24 de ore dupa ce ar fi batut mai multe persoane

Liderul galeriei echipei de fotbal Steaua, Gheorghe Mustata, a fost retinut pentru 24 de ore, dupa ce miercuri noapte ar fi batut, impreuna cu doi nepoti, mai multe persoane, victimele fiind salvate dupa interventia fortelor de ordine, informeaza Mediafax.

Gheorghe Mustata, liderul galeriei echipei Steaua, ridicat de politisti dupa ce ar fi batut mai multe persoane

Liderul galeriei echipei de fotbal Steaua, Gheorghe Mustata, este audiat la Sectia 16 Politie, dupa ce miercuri noapte ar fi batut, impreuna cu doi nepoti, mai multe persoane, victimele fiind salvate dupa interventia fortelor de ordine, informeaza Mediafax.

Liderul galeriei echipei Steaua, ridicat de politisti dupa ce ar fi batut mai multe persoane

Liderul galeriei echipei de fotbal Steaua, Gheorghe Mustata, este audiat la Sectia 16 Politie, dupa ce miercuri noapte ar fi batut, impreuna cu doi nepoti, mai multe persoane, victimele fiind salvate dupa.

Liderul galeriei echipei Steaua, Gheorghe Mustata, retinut de politisti dupa ce ar fi batut mai multe persoane

UPDATE17:20: Liderul galeriei echipei Steaua Bucuresti, Gheorghe Mustata, a fost retinut joi dupa ce, impreuna cu doi nepoti ai sai, ar fi batut mai multe persoane, politistii care au intervenit la.

Liderul galeriei echipei Steaua, Gheorghe Mustata, ridicat de politisti in urma unui scandal

Liderul galeriei echipei de fotbal Steaua, Gheorghe Mustata, a fost incatusat si dus la audieri la Sectia 16 de Politie din Bucuresti, dupa ce ar fi batut, impreuna cu doi nepoti, mai multe persoane in.

Liderul galeriei echipei Steaua, Gheorghe Mustata, ridicat de politisti dupa ce ar fi batut mai multe persoane

Liderul galeriei echipei de fotbal Steaua, Gheorghe Mustata, a fost incatusat si dus la audieri la Sectia 16 de Politie din Bucuresti, dupa ce ar fi batut, impreuna cu doi nepoti, mai multe persoane in.

Liderul galeriei echipei Steaua, arestat cu focuri de arma

Gheorghe Mustata, liderul suporterilor stelisti grupati in Peluza Nord, a fost retinut, miercuri noapte cu focuri de arma de catre politistii Sectiei 16 dupa ce a batut mai multe persoane intr-un imobil din Bucuresti.

Seful galeriei echipei Steaua Bucuresti, retinut de politisti cu focuri de arma dupa ce ar fi batut mai multe persoane

Liderul galeriei echipei de fotbal Steaua Bucuresti, Gheorghe Mustata, este audiat la Sectia 16 Politie, dupa ce miercuri noaptea, impreuna cu doi nepoti, ar fi batut mai multe persoane, victimele fiind salvate din mainile agresorilor de fortele de ordine.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )