Libnet.ro
UNICEF

06:30

VIDEO. Guvernul a adoptat proiectul privind masurile din starea de alerta

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Guvernul a adoptat proiectul privind masurile din starea de alerta

Guvernul a adoptat un proiect de lege pentru reglementarea situatiei de alerta care va fi instituita. continuă pe România Liberă

Guvernul a adoptat proiectul de lege pentru reglementarea situatiei de alerta. in baza carei legi se vor da amenzile

Guvernul a adoptat, luni, un proiect de lege pentru reglementarea situatiei de alerta care va fi instituita dupa incetarea starii de urgenta.

Guvernul a adoptat OUG privind desfasurarea reuniunilor organelor statutare ale societatilor comerciale

Guvernul Romaniei a adoptat joi ordonanta de urgenta elaborata de Ministerul Justitiei cu privire la noile reguli asupra desfasurarii reuniunilor organelor statutare ale societatilor comerciale.

Guvernul a adoptat proiectul de lege privind masurile instituite in perioada starii de alerta: Ce reguli trebuie sa respecte romanii incepand din 15 mai (VIDEO)

Ionel Danca, seful cancelariei premierului, a prezentat, luni, la finalul sedintei de Guvern cateva dintre prevederile cuprinse in proiectul de lege privind reglementarea starii de alerta care va intra in.

VIDEO Cum se vor comporta romanii dupa 15 mai, cand vor fi ridicate restrictiile din starea de urgenta? Sociologul Gelu Duminica, la intalnirea online deladistanta: Dupa 15 mai, alegerea este a noastra. Sper sa realizam cat de misto e viata si cat de pr

Dupa 15 mai, cand Romania iese din starea de urgenta si vor fi ridicate o serie de restrictii, este alegerea noastra ce se va intampla. Avem de ales intre a ne castiga libertatea sau a ne duce la cimitir, asa cum spunea Klaus Iohannis, a afirmat sociologul Gelu Duminica, invitat la o intalnire realizata deladistanta. El crede ca dupa 15 mai, pe termen foarte scurt, foarte multi romani vor continua sa ramana responsabili. Referindu-se la reluarea slujbelor cu enoriasii la biserica, sociologul afirma ca pentru foarte multi Biserica este ancora, ca intr-o perioada de criza este nevoie de multe ancore si ca va depinde foarte mult de modul in care Biserica Ortodoxa va sti sa gestioneze situatia.

Ludovic Orban, catre Marcel Vela: CCR judeca miercuri sesizarea privind starea de alerta. Sa fim pregatiti sa dam replica legala, constitutionala si faptica (VIDEO)

Guvernul este pregatit sa reglementeze masurile din timpul starii de alerta prin ordonanta de urgenta daca Curtea Constitutionala CCR) va declara ca fiind neconstitutionala legislatia care va fi impusa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1986 seconds )