Libnet.ro
UNICEF

14:16

VIDEO Guvernul schimba tot sistemul taxei de timbru, platile cresc si de 25 ori

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Guvernul schimba tot sistemul taxei de timbru, platile cresc si de 25 ori

Cuantumul sumelor achitate ca taxa de timbru va fi majorat in unele cazuri si de 25 de ori, timbrul judiciar va fi eliminat, urmand sa fie introdusa si obligativitatea achitarii taxelor de timbru pentru unele categorii de cereri care in prezent sunt scutite de la plata. Modificarile rezulta dintr-un proiect de ordonanta de urgenta obtinut de Mediafax si care schimba, in forma actuala, intregul sistem actual al taxelor judiciare de timbru. continuă pe Hotnews

Guvernul schimba tot sistemul taxei de timbru, platile cresc si de 25 ori

Cuantumul sumelor achitate ca taxa de timbru va fi majorat in unele cazuri si de 25 de ori, timbrul judiciar va fi eliminat, urmand sa fie introdusa si obligativitatea achitarii taxelor de timbru pentru unele categorii de cereri care in prezent sunt scutite de la plata. Modificarile rezulta dintr-un proiect de ordonanta de urgenta obtinut de Mediafax si care schimba, in forma actuala, intregul sistem actual al taxelor judiciare de timbru.

Guvernul vrea sa schimbe tot sistemul taxelor judiciare de timbru: platile cresc si de 25 de ori

Cuantumul sumelor achitate ca taxa de timbru va fi majorat in unele cazuri si de 25 de ori, timbrul judiciar va fi eliminat, urmand sa fie introdusa si obligativitatea achitarii taxelor de timbru pentru unele categorii de cereri care in prezent sunt.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )