Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Un hotel-carantina din China s-a prabusit: cel putin 70 de persoane prinse sub daramaturi 38 scoase pana acum

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Un hotel-carantina din China s-a prabusit: cel putin 70 de persoane prinse sub daramaturi 38 scoase pana acum

Aproximativ 70 de persoane au fost prinse sub daramaturi dupa ce un hotel din orasul chinez Quanzhou provincia Fujian, sud-estul tarii), care era folosit pentru izolarea in carantina a celor infectati cu coronavirus, s-a prabusit sambata, au anuntat autoritatile locale, potrivit Reuters. 00 Aproximativ 30 de oameni sunt inca prinsi sub daramaturi, informeaza presa de stat chineza. continuă pe Hotnews

VIDEO Afganistan: Cel putin 27 de morti intr-un atac care a vizat o reuniune politica din Kabul

Cel putin 27 de persoane, printre care femei si copii, au fost ucisi intr-un atac care a vizat o adunare politica in vestul Kabulului, a anuntat marti ministerul afgan de Interne, citat de AFP.

VIDEO Cum afecteaza coronavirusul vietile studentilor straini. Povestea unei tinere din China care a platit 13.000 de dolari pentru a putea ajunge la timp la cursuri in Australia

Cand guvernul din Australia a anuntat ca interzice intrarea in tara a tuturor cetatenilor straini care vin din China continentala, o studenta din China a trebuit sa decida intre a pierde inceputul anului universitar si cheltuielile necesare pentru a calatori printr-o tara terta, relateaza BBC.

Un hotel din China, cu 70 de oameni infectati cu coronavirus inauntru, s-a prabusit. Imobilul servea drept loc de carantina (FOTO, VIDEO)

Un hotel din Quanzhou, China, s-a prabusit sambata, astfel ca mai multe persoane au fost prinse sub daramaturi. inauntru se aflau 70 de oameni, care fusesera plasati acolo in carantina, dupa ce au fost te.

Cel mai sangeros atac din Kabul, de la semnarea acordului de pace dintre SUA si talibani: Cel putin 27 de persoane decedate si alte 55 ranite

Oameni inarmati au descins la o ceremonie din capitala Kabul, vineri, omorand cel putin 27 de persoane, in cel mai sangeros atac din capitala Afganistanului de la momentul in care SUA ajungeau la un acord privind.

Apple, Microsoft si Google vor sa fuga din China, dar iata de ce nu le va fi atat de usor

Apple, Google si Microsoft au pozitii consolidate inclusiv in China. E a doua mare economie a lumii si trebuie sa fii acolo. Dar se pare ca gigantilor IT nu prea le mai convine acest lucru. De.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )