Libnet.ro
UNICEF

13:15

VIDEO. Imagini inedite cu Radu Mazare in paradisul din Madagascar

Antena3 Antena3,
VIDEO. Imagini inedite cu Radu Mazare in paradisul din Madagascar

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare, a cerut azil politic in Madagascar si spune ca nu va reveni in tara pana cand la noi nu va fi o justitie reala. in prezent, Mazare nu. continuă pe Antena3

VIDEO. Imagini inedite. Cum se chinuia Ceausescu sa citeasca discursul de Anul Nou

Nicolae Ceausescu a ramas in constiinta romanilor si cu celebrele sale discursuri de Anul Nou, rostite stalcit si cu multe greseli de exprimare. Iata in imaginile de mai jos cum se.

Radu Mazare nu a fugit singur in Madagascar: Acesta ar fi insotit de un alt greu care isi astepta sentinta definitiva in ianuarie 2018 (FOTO)

Fostul primar al municipiului Constanta Radu Mazare a oferit bomba finalului de an dupa ce a fugit din tara lasand in urma o scrisoare in care afirma ca se afla in Madagascar, unde a.

in ce consta MADAGASCARUL LUI RADU MAZARE: Lista AVERILOR din tara in care a cerut azil politic

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare, ajuns in Madagascar unde a cerut azil politic, are asigurat un loc caldut - la propriu si la figurat. Radu Mazare a anuntat inca din anul 2012 ca a.

Bomba finalului de an: Radu Mazare a fugit din tara si cere azil politic. Unde se afla acum fostul primar de Constanta

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare, a fugit din tara si cere azil in Madagascar. Informatia a fost prezentata de jurnalistul Victor Ciutacu, intr-o interventie in direct la Romania.

Radu Mazare, aflat sub control judiciar, a parasit Romania si a transmis ca este in Madagascar, unde cere azil politic

Fostul primar al Constantei Radu Mazare, in cazul caruia Politia s-a sesizat dupa ce acesta nu s-a prezentat, sambata, la Politia Constanta, in cadrul controlului judiciar, a plecat in Madagascar, unde incearca sa obtina azil politic. Contactat de politisti, fostul primar al Constantei le-a spus ca se afla in Madagascar, unde face demersuri pentru a obtine azil politic. Surse judiciare au precizat pentru News. ro ca Radu Mazare a plecat din Romania in ziua de Craciun, la ora 13:00, cu o cursa catre Paris de pe Aeroportul Otopeni.

Radu Mazare, aflat sub control judiciar, a plecat din Romania si a cerut azil politic in Madagascar

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare, a cerut azil politic in Madagascar si spune ca nu va reveni in tara pana cand la noi nu va fi o justitie reala. in prezent, Mazare nu.

Cocktailul lui 2018, creat intr-o cafenea din Constanta in cinstea fugii lui Radu Mazare: Madagascar Dream

Intr-o cafenea din Constanta, ultima zi a anului 2017 a adus cel mai nou cocktail creat de barista - Madagascar Dream, scos pe piata in cinstea fugii fostului primar Radu Mazare.

FOTO. Cum arata imperiul din Madagascar al lui Radu Mazare

In 2012, Radu Mazare a mers in vacanta in Madagascar, unde a luat decizia de a concesiona de la un trib, pe o perioada de 99 de ani, un teren. Mai exact, era vorba de 1,8 hectare de teren.

Veste teribila pentru Radu Mazare, dupa ce s-a aflat ca vrea sa ceara azil politic in Madagascar

Madagascar, tara unde Radu Mazare a cerut azil politic, a fost lovita anul acesta de o epidemie de ciuma cu 2. 348 de cazuri si 202 decese, in perioada 1 august - 22 noiembrie, potrivit datelor prezentate de Or.

Radu Mazare cere azil politic in Madagascar

Fostul primar al Constantei Radu Mazare, in cazul caruia Politia s-a sesizat pentru ca nu s-a prezentat, sambata, la Politia Constanta, in cadrul controlului judiciar, a plecat in Madagascar, unde face demersuri pentru a obtine azil politic.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )