Libnet.ro
UNICEF

22:15

VIDEO Ce se intampla cand doi barbati merg tinandu-se de mana in Moscova?

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Ce se intampla cand doi barbati merg tinandu-se de mana in Moscova?

Un videoclip incarcat pe contul YouTube TV ChebuRussian duminica arata 2 barbati care se plimba tinandu-se de mana prin centrul Moscovei si reactiile oamenilor din jur. continuă pe Hotnews

Emisiunea Condamnatii prezinta cazurile a doi barbati, unul aflat in detentie pentru talharie, iar celalalt pentru inselaciune (VIDEO)

Adriana Stoicescu a prezentat in emisiunea Condamnatii cazurile a doi barbati care se afla fiecare la a doua condamnare. Unul dintre ei se afla acum in detentie pentru talharie, iar celalalt pentru.

Doi barbati din Buzau au MURIT, dupa ce s-au RASTURNAT cu masina in apa

Doi barbati au murit inecati, luni seara, intr-o balta de pescuit din localitatea buzoiana Luciu, dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat in apa.

Doi barbati au ajuns la Urgente dupa ce s-au taiat cu flexul accidental

Accidentul a avut loc in cartierul galatean Micro 17. Doi barbati au fost raniti dupa ce flexul cu care acestia lucrau s-a defectat. La fata locului a intervenit un echipaj al Serviciului Judetean de Ambulanta Galati.

Un copil de sapte ani si alti doi barbati, BLOCATI pe Dunare de o furtuna. Cum au fost salvati

Un copil de sapte ani si alti doi barbati au ramas izolati pe o insula de pe Dunare, din cauza valurilor puternice. Cei trei au fost salvati, joi seara, de catre politistii de frontiera mehedinteni.

Doi barbati s-au filmat in timp ce se plimbau prin centrul Moscovei, tinandu-se de mana. Acestia au fost agresati fizic si verbal doar pentru ca erau homosexuali (VIDEO)

Daca homosexualii din state occidentale se bucura de toleranta mai mare din partea autoritatilor si a conationalilor sai, cei din Rusia nu au parte de acelasi tratament. Doi tineri din Moscova au facut un.

Ce se intampla cand pui sare in apa clocotita

Trucuri de gatit sunt multe, insa unele se bazeaza strict pe mituri care nu trec testul oamenilor de stiinta. Vezi ce se intampla atunci cand pui sare in apa care fierbe. Probabil traiai cu impresia ca daca adaugi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )