Libnet.ro
UNICEF

09:15

VIDEO Interviu cu Mircea Cartarescu despre volumul Peisaj dupa isterie. Sunt un intelectual liberal umanist

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Interviu cu Mircea Cartarescu despre volumul Peisaj dupa isterie. Sunt un intelectual liberal umanist

Cartea aceasta nu aduna articolele mele publicate de-a lungul anilor, ea este foarte selectiva. Nu am socotit de cuviinta sa datez articolele, sa le arat sursa, pentru ca ele pot fi vazute si ca un fel de meditatii, pe diverse teme, foarte diverse, cu un fel de predominanta civica si etica. Intr-un fel, meditatia din aceast volum se desfasoara in jurul faimosului final dintr-una dintre povestirile sale, in care autorul, un romancier pronunta inainte de a muri un cuvant, dar nimeni nu desluseste prea bine daca era vorba de cuvantul solitar sau cuvantul solidar. Puteti cumpara volumul Peisaj dupa isterie cu autograful autorului de pe GiftBooks. ro. continuă pe Hotnews

Mircea Cartarescu: Ca profesor m-am predat dezarmat studentilor mei

Cel mai cunoscut publicist roman contemporan, Mircea Cartarescu, a primit titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii Ovidius din Constanta. Ceremonia a avut loc luni, 8 mai, in colaborare cu Filiala Dobrogea a Uniunii Scriitorilor din Romania.

Mircea Cartarescu,Doctor Honoris Causa al Universitatii Ovidius din Constanta

Universitatea Ovidius din Constanta i-a conferit, astazi, scriitorului Mircea Cartarescu, titlul de Doctor Honoris Causa pentru intreaga activitate in domeniul literaturii si stiintelor umaniste. Dupa ceremonie, Mircea Cartarescu a sustinut conferinta cu titlul Liniile de forta ale poeziei de azi.

Mircea Badea, despre italianul care a cumparat cea mai mare si mai scumpa sampanie din Romania

Mircea Badea a vorbit la in gura presei despre italianul care a cumparat cea mai mare si mai scumpa sampanie din Romania. Exista un cetatean in Romania care a spart.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )