Libnet.ro
UNICEF

06:00

VIDEO. Klaus Iohannis, despre inregistrarile fostului deputat Sebastian Ghita: Daca Traian Basescu le are, sa le puna la dispozitia procurorilor

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Klaus Iohannis, despre inregistrarile fostului deputat Sebastian Ghita: Daca Traian Basescu le are, sa le puna la dispozitia procurorilor

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a afirmat, miercuri, dupa intalnirea cu premierul Sorin Grindeanu, ca daca Traian Basescu are inregistrari ar trebui sa le prezinte procurorilor. continuă pe România Liberă

Sefa DNA a sesizat Inspectia Judiciara in legatura cu afirmatiile mincinoase facute de fostul deputat Sebastian Ghita

Sefa Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a sesizat Inspectia Judiciara pentru a fi efectuate verificari in legatura cu afirmatiile fostului deputat Sebastian Ghita in cadrul unor inregistrari prezentate de postul Romania TV.

iCCJ va judeca, marti, contestatia depusa de avocatii lui Sebastian Ghita in cazul arestarii in lipsa a fostului deputat

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) va judeca, marti, contestatia depusa de avocatii lui Sebastian Ghita impotriva deciziei prin care s-a dispus arestarea preventiva in lipsa a fostului deputat.

Le-a auzit cineva? Daca le are, Basescu sa le dea procurorilor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca daca Traian Basescu detine inregistrari cu sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, si generalul SRI Florian Coldea, atunci fostul sef de stat trebuie sa le prezinte procurorilor.

Klaus Iohannis ii convoaca la Cotroceni pe Sorin Grindeanu si pe ministrul Finantelor: Presedintele cere lamuriri privind bugetul Romaniei in contextul masurilor luate de guvern (VIDEO)

Administratia Prezidentiala a transmis prin vocea purtatorului de cuvant, Madalina Dobrovolschi, ca presedintele Klaus Iohannis a vorbit cu premierul Sorin Grindeanu despre masurile luate de guvernul pe ca.

Klaus Iohannis: Exista o suma care nu s-a incasat la buget din motive pe care trebuie sa le explice fostul guvern (VIDEO)

Klaus Iohannis a tinut o declaratie de presa la Palatul Cotroceni dupa ce a avut consultari cu premierul Sorin Grindeanu si ministrul de Finante, Viorel Stefan, privind bugetul pe 2017. Presedintele a vorbit.

Klaus Iohannis l-a invitat pe premierul Grindeanu la Cotroceni, pentru a discuta despre bugetul pe 2017

Presedintele Klaus Iohannis l-a invitat miercuri la Palatul Cotroceni pe premierul Sorin Grindeanu, impreuna cu ministrul de Finante, Viorel Stefan, pentru a discuta despre bugetul pe 2017 in contextul ingrijorarilor legate de sustenabilitatea masurilor promise de PSD, a declarat purtatoarea de cuvant a Administratiei Prezidentiale, Madalina Dobrovolschi.

Ce scria in notele despre Sevil Shhaideh pe care Klaus Iohannis le-a primit de la servicii |OPINIE

Scandalul Sevil Shhaideh s-a stins la fel cum a izbucnit. Cu viteza ametitoare. Presedintele Klaus Iohannis i-a refuzat protejatei lui Liviu Dragnea functia de premier, agenda publica a fost ocupata cu nominalizarea lui Sorin Grindeanu, iar Sevil Shhaideh a iesit brusc din atentia opiniei publice. Respingerea sa a fost cauzata de vulnerabilitati la adresa sigurantei nationale, care o faceau incompatibila cu calitatea de vicepresedinte al CSAT.

Klaus Iohannis poate juca in spilhozen? |OPINIE

Klaus Iohannis demasca sefii Camerelor Parlamentului in fata mai-marilor din Consiliul Suprem al Magistraturii. Procurorul general cere urmarirea politicienilor. Un om al sistemului face dezvaluiri despre generalii SRI. Internetul exulta. Ghita minte, striga Divizia Presa. Tastele intra in trepidatie. Follower-sii presedintelui lauda resetarea idolului lor.

Presedintia: Klaus Iohannis l-a convocat, miercuri, pe premierul Sorin Grindeanu la Palatul Cotroceni. Seful statului s-a aratat ingrijorat de masurile luate de Guvern

Presedintele Klaus Iohannis l-a convocat, miercuri, pe prim-ministrul Romaniei, Sorin Grindeanu, la Palatul Cotroceni pentru a discuta despre situatia bugetului pentru 2017 .

Iohannis, despre presupusele inregistrari pe care le are Basescu cu Kovesi si Coldea:A vazut sau a auzit cineva? Sa le puna la dispozitia procurorilor

Presedintele Klaus Iohannis a spus ca fostul presedinte Traian Basescu ar trebui sa puna la dispozitia procurorilor presupusele inregistrari cu sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, si Florian Coldea, prim-adjunctul sefului SRI, daca acestea exista.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )