Libnet.ro
UNICEF

16:45

VIDEO Lia Olguta Vasilescu a fost plasata in arest la domiciliu 30 de zile. Ce reguli impuse de instanta trebuie sa respecte cu sfintenie primarul Craiovei

Adevărul Adevărul,
VIDEO Lia Olguta Vasilescu a fost plasata in arest la domiciliu 30 de zile. Ce reguli impuse de instanta trebuie sa respecte cu sfintenie primarul Craiovei

Tribunalul Bucuresti a respins cererea procurorilor DNA de arestare preventiva a primarului Craiovei. Lia Olguta Vasilescu a fost plasata in arest la domiciliu 30 de zile. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata cu apel. continuă pe Adevărul

VIDEO Lia Olguta Vasilescu: inteleg ca asta e vina principala... Ca deranjez. Daca cineva a gresit trebuie sa plateasca

Primarul Craiovei este acuzat de opt fapte de coruptie dintre care patru de luare de mita. Lia Olguta Vasilescu a fost arestata la domiciliu pentru o perioada de 30 de zile.

De ce Olguta Vasilescu a primit mandat de arest la domiciliu. Judecator: Este la primul conflict cu legea penala si are un copil minor

Magistratul care a decis ca in cazul Olgutei Vasilescu se impune arest la domiciliu a aratat ca din probele anchetei DNA rezulta suspiciunea rezonabila ca acesta ar fi savarsit infractiunile indicate in referatul cu propunerea de arestare preventiva.

Lia Olguta Vasilescu: Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita

Lia Olguta Vasilescu, primar al municipiului Craiova si vicepresedinte al PSD, a declarat, dupa ce instanta a plasat-o in arest la domiciliu, ca nicio fapta buna nu ramana nepedepsita, precizand ca va contesta hotararea.

Cum a convins Olguta Vasilescu judecatorii sa respinga arestarea sa

Lia Olguta Vasilescu a sustinut in instanta ca procurorii anticoruptie nu o acuza ca ar fi primit bani, ci ca si-a construit o imagine, potrivit motivarii deciziei Tribunalului Bucuresti de respingere a cererii de arestare preventiva formulate de DNA in cazul primarului Craiovei, citata de Agerpres. Lia Olguta Vasilescu a mai afirmat ca nimeni nu a primit vreo suma de bani, iar denunturile impotriva ei sunt facute de persoane carora le-a refuzat solicitarile de acordare a unor avantaje. Ea a cerut totodata instantei sa tina cont, in analizarea propunerii de arestare preventiva, de faptul ca are in intretinere un copil minor.

Basescu, despre Olguta Vasilescu: Nu stiu cat l-a marcat pe Dragnea, dar cand am vazut o mana de femeie, cu catuse...ne dezumanizam!

Fostul presedinte Traian Basescu a fost marcat de imaginea cu Olguta Vasilescu in catuse, aratand ca Romania se afla intr-un proces de dezumanizare. Fostul sef al statului a vorbit si de lipsa de curaj a Parlamentului de a modifica legile Justitiei, precizand ca trebuie redefinit abuzul in serviciu si traficul de influenta.

Exces de putere. Traian Basescu trebuie arestat in speta Olguta Vasilescu. Iata dovada!

Oana Zamfir a prezentat vineri la Exces de putere cum poate ajunge fostul presedinte Traian Basescu dupa gratii. Daca procurorii spun ca Olguta Vasilescu, primarul Craiovei, a beneficiat de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )