Libnet.ro
UNICEF

13:00

De ce Olguta Vasilescu a primit mandat de arest la domiciliu. Judecator: Este la primul conflict cu legea penala si are un copil minor

Adevărul Adevărul,
De ce Olguta Vasilescu a primit mandat de arest la domiciliu. Judecator: Este la primul conflict cu legea penala si are un copil minor

Magistratul care a decis ca in cazul Olgutei Vasilescu se impune arest la domiciliu a aratat ca din probele anchetei DNA rezulta suspiciunea rezonabila ca acesta ar fi savarsit infractiunile indicate in referatul cu propunerea de arestare preventiva. continuă pe Adevărul

VIDEO Lia Olguta Vasilescu a fost plasata in arest la domiciliu 30 de zile. Ce reguli impuse de instanta trebuie sa respecte cu sfintenie primarul Craiovei

Tribunalul Bucuresti a respins cererea procurorilor DNA de arestare preventiva a primarului Craiovei. Lia Olguta Vasilescu a fost plasata in arest la domiciliu 30 de zile. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata cu apel.

Lia Olguta Vasilescu: Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita

Lia Olguta Vasilescu, primar al municipiului Craiova si vicepresedinte al PSD, a declarat, dupa ce instanta a plasat-o in arest la domiciliu, ca nicio fapta buna nu ramana nepedepsita, precizand ca va contesta hotararea.

VIDEO Lia Olguta Vasilescu: inteleg ca asta e vina principala... Ca deranjez. Daca cineva a gresit trebuie sa plateasca

Primarul Craiovei este acuzat de opt fapte de coruptie dintre care patru de luare de mita. Lia Olguta Vasilescu a fost arestata la domiciliu pentru o perioada de 30 de zile.

Cum a convins Olguta Vasilescu judecatorii sa respinga arestarea sa

Lia Olguta Vasilescu a sustinut in instanta ca procurorii anticoruptie nu o acuza ca ar fi primit bani, ci ca si-a construit o imagine, potrivit motivarii deciziei Tribunalului Bucuresti de respingere a cererii de arestare preventiva formulate de DNA in cazul primarului Craiovei, citata de Agerpres. Lia Olguta Vasilescu a mai afirmat ca nimeni nu a primit vreo suma de bani, iar denunturile impotriva ei sunt facute de persoane carora le-a refuzat solicitarile de acordare a unor avantaje. Ea a cerut totodata instantei sa tina cont, in analizarea propunerii de arestare preventiva, de faptul ca are in intretinere un copil minor.

Exces de putere. Traian Basescu trebuie arestat in speta Olguta Vasilescu. Iata dovada!

Oana Zamfir a prezentat vineri la Exces de putere cum poate ajunge fostul presedinte Traian Basescu dupa gratii. Daca procurorii spun ca Olguta Vasilescu, primarul Craiovei, a beneficiat de.

Basescu, despre Olguta Vasilescu: Nu stiu cat l-a marcat pe Dragnea, dar cand am vazut o mana de femeie, cu catuse...ne dezumanizam!

Fostul presedinte Traian Basescu a fost marcat de imaginea cu Olguta Vasilescu in catuse, aratand ca Romania se afla intr-un proces de dezumanizare. Fostul sef al statului a vorbit si de lipsa de curaj a Parlamentului de a modifica legile Justitiei, precizand ca trebuie redefinit abuzul in serviciu si traficul de influenta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )