Libnet.ro
UNICEF

21:00

VIDEO Manchester City - AS Roma 1-1/ Francesco Totti, la a doua tinerete

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Manchester City - AS Roma 1-1/ Francesco Totti, la a doua tinerete

Francesco Totti a intrat in istoria Champions League, jucatorul italian devenind, dupa meciul cu Manchester City, cel mai in varsta marcator al competitiei, la 38 de ani si trei zile. Cetatenii au remizat pe propriul teren, 1-1 cu AS Roma Grupa E). continuă pe Hotnews

Liga Campionilor: PSG - Barcelona 3-2 / Manchester City - AS Roma 1-1. Francesco Totti devine cel mai in varsta marcator al competitiei

Paris Saint Germain a invins pe teren propriu FC Barcelona, scor 3-2, dupa un meci jucat pe contre pana in ultimul minut. In partida Manchester City - AS Roma, incheiata 1-1, italianul Totti a marcat golul egalarii devenind cel mai batran marcator din istoria competitiei, la 38 de ani si trei zile, depasindu-l pe galezul Ryan Giggs. Vezi in text rezultatele si marcatorii serii in Champions League.

Batranul Totti aduce un punct Romei cu Manchester City

Cine nu are batrani sa-si cumpere, spune o veche vorba din popor, insa nu este cazul formatiei AS Roma, care il are pe Francesco Totti si acesta a fost decisiv in meciul cu Manchester City.

Francesco Totti, cel mai varstnic marcator din istoria Ligii Campionilor

Atacantul italian Francesco Totti a devenit, marti seara, cel mai batran jucator care a marcat vreodata in Liga Campionilor.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )