Libnet.ro
UNICEF

12:30

Liga Campionilor: PSG - Barcelona 3-2 / Manchester City - AS Roma 1-1. Francesco Totti devine cel mai in varsta marcator al competitiei

Hotnews Hotnews,
 Liga Campionilor: PSG - Barcelona 3-2 / Manchester City - AS Roma 1-1. Francesco Totti devine cel mai in varsta marcator al competitiei

Paris Saint Germain a invins pe teren propriu FC Barcelona, scor 3-2, dupa un meci jucat pe contre pana in ultimul minut. In partida Manchester City - AS Roma, incheiata 1-1, italianul Totti a marcat golul egalarii devenind cel mai batran marcator din istoria competitiei, la 38 de ani si trei zile, depasindu-l pe galezul Ryan Giggs. Vezi in text rezultatele si marcatorii serii in Champions League. continuă pe Hotnews

Liga Campionilor: PSG- Barcelona, meciul recordurilor si al miturilor spulberate

Barcelona a pierdut in deplasare pe terenul campioanei Frantei. A marcat doua goluri, dar a incasat trei, intr-un meci care a demolat mitul lui Neymar si i. a adus un nou record lui Messi.

Liga Campionilor. Barcelona, invinsa de PSG. Recorduri istorice pentru Francesco Totti si Xavi Hernandez

Paris St. Germain a invins cu 3-2 pe FC Barcelona, in derbyul grupei F din Liga Campionilor, un meci in urma caruia Xavi Hernandez a devenit jucatorul cu cele mai multe partide disputate in istoria competitiei. Cam.

Cronica unei alte seri magice din Liga Campionilor: Ici cest Paris!

Liga Campionilor a avut parte de o noua seara magica, marti, cand au avut loc atat confruntari ale granzilor Europei, precum PSG - Barcelona, cat si meciuri cu final spectaculos, cum ar fi Sahtior - Porto.

Liga Campionilor: Rezultate celei de a doua etape

Liga Campionilor a ajuns la cea de a doua etapa din faza grupelor, primele meciuri avand loc marti seara. Daca meciul PSG - Barcelona a tinut cu sufletul la gura fanii din intreaga lume, un rezultat spectaculos a reusit si Porto, care a egalat Sahtiorul lui Mircea Lucescu in ultimele secunde ale meciului.

Totti, cel mai in varsta marcator din Liga Campionilor

Italianul Francesco Totti a devenit, aseara, cel mai in varsta marcator din Liga Campionilor, dupa ce a marcat golul egalizator pentrz AS Roma in meciul cu Manchester City, din a doua etapa a Grupei E a Ligii Campionilor.

Batranul Totti aduce un punct Romei cu Manchester City

Cine nu are batrani sa-si cumpere, spune o veche vorba din popor, insa nu este cazul formatiei AS Roma, care il are pe Francesco Totti si acesta a fost decisiv in meciul cu Manchester City.

VIDEO Manchester City - AS Roma 1-1/ Francesco Totti, la a doua tinerete

Francesco Totti a intrat in istoria Champions League, jucatorul italian devenind, dupa meciul cu Manchester City, cel mai in varsta marcator al competitiei, la 38 de ani si trei zile. Cetatenii au remizat pe propriul teren, 1-1 cu AS Roma Grupa E).

TOP 10: Echipe care au fost aproape, dar nu au castigat niciodata Liga Campionilor

Mai mici sau mai mari, mai cunoscute, sau cu ceva mai putini fani, mai bogate sau mai sarace, cele mai bune echipe din Europa ajung in Liga Campionilor. Nu toate au norocul sa respire aerul primaverii din Liga. Iar altele par urmarite de ghionion.

MINUT cu MINUT Liga Campionilor: Real trece in avantaj la Sofia

Etapa a 2-a din Liga Campionilor a continuat, miercuri seara, cu alte opt partide, seara fotbalistica fiinddeschisa de duelul dintre Zenit Sankt Petersburg si AS Monaco de la ora 19:00.

LIVE Liga Campionilor: Real trece in avantaj la Sofia

Etapa a 2-a din Liga Campionilor continua, miercuri seara, cu alte opt partide, ziua urmand a fi deschisa de duelul dintre Zenit Sankt Petersburg si AS Monaco de la ora 19:00.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2944 seconds )