Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Un mascat din Politia Romana isi masoara fortele cu unul dintre cei mai agresivi boxeri din Statele Unite

Adevărul Adevărul,
VIDEO Un mascat din Politia Romana isi masoara fortele cu unul dintre cei mai agresivi boxeri din Statele Unite

Mai sunt doar cateva ore pana cand pugilistul roman, Bogdan Dinu, se va lupta cu americanul Jarrell Miller, supranumit Big Baby, un boxer agresiv, care isi pune adversarii sub presiune permanent. 18 victorii si zero infrangeri la profesionisti este palmaresul buzoianului, care face parte din Serviciul pentru Actiuni Speciale al Politiei. continuă pe Adevărul

VIDEO Antrenat cu interlopii din tara, un mascat din Politia Romana isi masoara fortele cu unul dintre cei mai agresivi boxeri din Statele Unite

Mai sunt doar cateva ore pana cand pugilistul roman, Bogdan Dinu, se va lupta cu americanul Jarrell Miller, supranumit Big Baby, un boxer agresiv, care isi pune adversarii sub presiune permanent. 18 victorii si zero infrangeri la profesionisti este palmaresul buzoianului, care face parte din Serviciul pentru Actiuni Speciale al Politiei.

Politia Romana se inarmeaza precum James Bond pentru capturarea traficantilor la frontiera Uniunii Europene

Ambarcatiuni, autoturisme, echipamente electronice pentru detectare si control si caini de serviciu. Acestea sunt doar cateva dintre dotarile de care va beneficia Politia Romana pentru a putea veni de hac contrabandei de tutun.

Avertisment de la Politia Romana pentru toti soferii care dau flash-uri in trafic: Te-ai gandit la asta? Probabil nu

Politia Romana atentioneaza soferii, printr-o postare pe Facebook, ca obiceiul de a da flash-uri celorlalti participanti la trafic care circula din sens opus, pentru a-i atentiona ca urmeaza un radar, poate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )