Libnet.ro
UNICEF

18:30

VIDEO Miami Open: Surpriza uriasa. Gavrilova o elimina pe Sharapova cu 7-6, 6-3

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Miami Open: Surpriza uriasa. Gavrilova o elimina pe Sharapova cu 7-6, 6-3

Noaptea de joi a venit si cu prima mare surpriza la Miami Open, rusoaica Daria Gavrilova 97 WTA) reusind sa o invinga in numai doua seturi, scor 7-6 7-4) si 6-3, pe numarul doi mondial, compatrioata sa Maria Sharapova. Si Simona Halep a intalnit-o pe Gavrilova in turul trei al turneului de la Indian Wells, castigand in trei seturi cu 2-6, 6-1 si 6-2. vezi video cu cele mai bune momente ale meciului. continuă pe Hotnews

Surpriza uriasa la Miami Open: Maria Sharapova eliminata in turul II de Daria Gavrilova (VIDEO)

Rusoaica Daria Gavrilova, numarul 97 WTA, a reusit sa o invinga, joi, pe compatrioata sa Maria Sharapova, numarul 2 WTA, in turul doi la Miami Open, informeaza BBC. Gavrilova, beneficiara unui wild card, s-a impus.

VIDEO Surpriza la Miami Open: Maria Sarapova, eliminata dupa primul sau meci disputat in turul II

Maria Sarapova, locul 2 WTA, a fost invinsa, in noaptea de joi spre vineri, in turul II al turneului de la Miami, de rusoaica Daria Gavrilova, care abia a intrat in Top 100 WTA pentru prima data acum trei zile, si care nu a mai invins nicio jucatore clasata mai sus de locul 35 WTA.

Maria Sharapova, eliminata in turul 2 la Miami Open de o fosta adversara a Simonei Halep

Surpriza de proportii pe tabloul feminin de la Miami Open, turneu WTA Premier Mandatory dotat cu premii totale in valoare de 5. 38 milioane de dolari.

Maria Sarapova a fost eliminata de la Miami Open. Cu cine va juca Simona Halep in aceasta seara

Maria Sarapova, numarul doi mondial, a fost eliminata, in turul doi la Miami Open, de compatrioata sa Daria Gavrilova, locul 97 WTA. Jucatoarea rusa a fost invinsa de Gavrilova, beneficiara unui wild card, cu.

Miami Open 2015: Maria Sarapova, eliminata in turul doi

Jucatoarea rusa Maria Sarapova, numarul doi mondial, a fost eliminata, joi, in turul doi la Miami Open, de compatrioata ei Daria Gavrilova, locul 97 WTA, relateaza Mediafax.

O noua adversara la prima vedere pentru Simona Halep la Miami Open

Simona Halep s-a calificat, vineri, in turul 3 la Miami Open, turneu WTA Premier Mandatory, si stie deja cu cine va juca pentru un loc in optimile de finala.

GAME cu GAME Miami Open: Simona Halep in turul 2 cu Nicole Vaidisova. Meciul ajunge in decisiv

Ati urmarit live text pe onlinesport. ro debutul jucatoarei Simona Halep la Miami Open de la ora 17:00 contra cehoaicei Nicole Vaidisova.

LIVE Miami Open: Simona Halep in turul 2 cu Nicole Vaidisova. Meciul este oprit de ploaie

Urmariti live text pe onlinesport. ro debutul jucatoarei Simona Halep la Miami Open de la ora 17:00 contra cehoaicei Nicole Vaidisova.

LIVE Miami Open: Simona Halep in turul 2 cu Nicole Vaidisova (17:00)

Urmariti live text pe onlinesport. ro debutul jucatoarei Simona Halep la Miami Open de la ora 17:00 contra cehoaicei Nicole Vaidisova.

Irina Camelia Begu s-a calificat in turul al treilea al Miami Open

Jucatoarea de tenis Irina Camelia Begu, locul 35 WTA, s-a calificat joi in turul al treilea al Miami Open, dupa ce a invins-o, cu scorul de 5-7, 6-4, 6-4, pe sportiva ceha Tereza Smitkova, informeaza.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )