Libnet.ro
UNICEF

12:45

VIDEO Surpriza la Miami Open: Maria Sarapova, eliminata dupa primul sau meci disputat in turul II

Adevărul Adevărul,
VIDEO Surpriza la Miami Open: Maria Sarapova, eliminata dupa primul sau meci disputat in turul II

Maria Sarapova, locul 2 WTA, a fost invinsa, in noaptea de joi spre vineri, in turul II al turneului de la Miami, de rusoaica Daria Gavrilova, care abia a intrat in Top 100 WTA pentru prima data acum trei zile, si care nu a mai invins nicio jucatore clasata mai sus de locul 35 WTA. continuă pe Adevărul

Surpriza uriasa la Miami Open: Maria Sharapova eliminata in turul II de Daria Gavrilova (VIDEO)

Rusoaica Daria Gavrilova, numarul 97 WTA, a reusit sa o invinga, joi, pe compatrioata sa Maria Sharapova, numarul 2 WTA, in turul doi la Miami Open, informeaza BBC. Gavrilova, beneficiara unui wild card, s-a impus.

Miami Open 2015: Maria Sarapova, eliminata in turul doi

Jucatoarea rusa Maria Sarapova, numarul doi mondial, a fost eliminata, joi, in turul doi la Miami Open, de compatrioata ei Daria Gavrilova, locul 97 WTA, relateaza Mediafax.

Maria Sarapova a fost eliminata de la Miami Open. Cu cine va juca Simona Halep in aceasta seara

Maria Sarapova, numarul doi mondial, a fost eliminata, in turul doi la Miami Open, de compatrioata sa Daria Gavrilova, locul 97 WTA. Jucatoarea rusa a fost invinsa de Gavrilova, beneficiara unui wild card, cu.

Maria Sharapova, eliminata in turul 2 la Miami Open de o fosta adversara a Simonei Halep

Surpriza de proportii pe tabloul feminin de la Miami Open, turneu WTA Premier Mandatory dotat cu premii totale in valoare de 5. 38 milioane de dolari.

VIDEO Miami Open: Surpriza uriasa. Gavrilova o elimina pe Sharapova cu 7-6, 6-3

Noaptea de joi a venit si cu prima mare surpriza la Miami Open, rusoaica Daria Gavrilova 97 WTA) reusind sa o invinga in numai doua seturi, scor 7-6 7-4) si 6-3, pe numarul doi mondial, compatrioata sa Maria Sharapova. Si Simona Halep a intalnit-o pe Gavrilova in turul trei al turneului de la Indian Wells, castigand in trei seturi cu 2-6, 6-1 si 6-2. vezi video cu cele mai bune momente ale meciului.

Simona Halep la Miami. Cosmarul ei, rusoaica Maria Sarapova, locul 2 WTA, spune adevarul despre sportiva noastra

Simona Halep va juca in aceasta saptamana la Miami, iar daca se poate vorbi despre un complex pe care ea il are in tenis, atunci cu siguranta acesta se numeste Maria Sarapova.

LIVE Miami Open: Irina Begu in turul doi. Primul meci dupa mai bine de o luna

Irina Begu debuteaza, joi dupa-amiaza, la Miami Open, turneu dotat cu premii totale in valoare de 5. 38 milioane dolari. Pentru Begu este primul meci dupa semifinala disputata la Rio de Janeiro in care a acuzat serioase probleme de sanatate.

Miami Open: Irina Begu a trecut de turul doi

Irina Begu a debutat, joi dupa-amiaza, la Miami Open, turneu dotat cu premii totale in valoare de 5. 38 milioane dolari. Pentru Begu a fost primul meci dupa semifinala disputata la Rio de Janeiro in care a acuzat serioase probleme de sanatate.

Irina Camelia Begu s-a calificat in turul al treilea al Miami Open

Jucatoarea de tenis Irina Camelia Begu, locul 35 WTA, s-a calificat joi in turul al treilea al Miami Open, dupa ce a invins-o, cu scorul de 5-7, 6-4, 6-4, pe sportiva ceha Tereza Smitkova, informeaza.

Irina Begu ajunge in turul 3 la Miami Open unde are o adversara din top zece mondial

La primul meci oficial dupa mai bine de o luna, Irina Begu s-a calificat in turul 3 la Miami Open, turneu WTA Premier Mandatory dotat cu premii totale in valoare de 5. 38 milioane de dolari.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )