Libnet.ro
UNICEF

22:46

VIDEO Mii de oameni au asistat la parada militara si a portului popular din centrul municipiului, de Ziua Nationala a Romaniei

Adevărul Adevărul,
VIDEO Mii de oameni au asistat la parada militara si a portului popular din centrul municipiului, de Ziua Nationala a Romaniei

Peste 3. 000 de localnici au asistat la evenimentele dedicate Zilei Nationale a Romaniei, organizate in municipiul Deva. O defilare militara urmata de parada portului popular au fost cele mai asteptate momente ale zilei. continuă pe Adevărul

VIDEO Cea mai ampla parada militara din ultimii 10 ani. Americanii au defilat, pentru prima data, la Slatina, de Ziua Nationala

TAB-uri, tancuri si un batalion mixt romano-american au fost noutatile din acest an, de la parada militara organizata la Slatina, mii de slatineni bucurandu-se de acest adevarat spectacol.

FOTO VIDEO Mii de galateni au asistat la manifestarile organizate de Ziua Nationala a Romaniei

Parinti cu copiii in brate, tineri si batrani deopotriva au participat astazi la ceremonialul si parada militara organizate pe esplanada din fata Prefecturii din Galati cu ocazia Zilei Nationale. Galatenii au fluturat steaguri tricolore si au cantat cantece patriotice.

VIDEO FOTO Cum s-a sarbatorit 1 Decembrie la Cluj-Napoca. Mii de persoane au aplaudat parada militara si au admirat blindatele Armatei Romane

Manifestarile de 1 Decembrie au inceput devreme, in jurul orei 9. 15, in Piata Avram Iancu, cu traditionala slujba religioasa de la Catedrala Mitropolitana. Apoi, in jurul orei 10. 00 a avut loc ceremonia de depunere de coroane si jerbe de flori la statuia lui Avram Iancu din piata cu acelasi nume. Cel mai asteptat moment al diminetii a fost, ca in fiecare an, parada militara.

FOTO VIDEO Focsanenii au asistat la parada militara din centrul orasului cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei

Sarbatoarea nationala a Romaneii a scos din case cateva mii de focsaneni. Acestia au fost entuziasmati de defilarea militarilor.

Ziua Nationala a Romaniei, sarbatorita la Alexandria. Sute de alexandreni au asistat la parada militara

Ziua Nationala a Romaniei a fost marcata la Alexandria, ca in fiecare an, printr-o ceremonie militara. Sute de alexandreni, cu mic cu mare, au iesit in strada pentru a asista la parada. De Ziua Nationala, teleormanenii sunt invitati la un spectacol de muzica usoara si populara.

in Baia Mare a fost organizata prima parada militara, dupa mai bine de 30 de ani

Baimarenii au asistat la manifestarile dedicate zilei de 1 Decembrie, infruntand frigul si ploaia marunta, bucurosi ca pot vedea tehnica militara din dotarile armatei. in Baia Mare, ultima parada militara a avut loc in 1985.

FOTO VIDEO Parada 1 Decembrie 2017. Ziua Nationala a Romaniei, celebrata la Craiova prin traditionala parada militara

Ziua Nationala a Romaniei, sarbatorita pe 1 Decembrie 2017, este celebrata la Craiova prin mai multe evenimente, manifestatii, dar si traditionala parada militara.

FOTO VIDEO Parada 1 decembrie 2017. Ziua Nationala a Romaniei, celebrata la Craiova prin mai multe evenimente, manifestatii, dar si traditionala parada militara

Ziua Nationala a Romaniei, sarbatorita pe 1 Decembrie 2017, este celebrata la Craiova prin mai multe evenimente, manifestatii, dar si traditionala parada militara.

Ilie Nastase, dupa ce a fost dat afara de la parada militara: Securistii nu ma vor (VIDEO)

Incident neplacut pentru fostul mare sportiv Ilie Nastase! Desi este general cu patru stele acesta a fost dat afara de jandarmi din zona oficiala de la parada militara de la Arcul de Triumf. Detalii.

VIDEO Presedintele Klaus Iohannis a dat mana cu oamenii, dupa Parada Militara

Presedintele Klaus Iohannis a ramas, dupa Parada Militara de la Bucuresti, pret de cateva minute alaturi de romanii prezenti la Arcul de Triumf pentru manifestari. A data mana cu ei, i-a intrebat daca le-a placut si le-a urat la multi ani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )