Libnet.ro
UNICEF

22:30

VIDEO Miley Cyrus, cenzurata la MTV VMA. Fosta Hannah Montana a cantat despre droguri si a dansat erotic

Adevărul Adevărul,
VIDEO Miley Cyrus, cenzurata la MTV VMA. Fosta Hannah Montana a cantat despre droguri si a dansat erotic

MTV a cenzurat versul in care cantareata de 20 de ani vorbeste despre ecstasy, in piesa We Cant Stop, pe care a interpretat-o pe scena MTV VMA. Pentru a-si convinge publicul ca s-a maturizat, cea care a fost idolul adolescentilor a dansat lasciv si vulgar pentru Robin Thicke, pe ritmurile Blurred Lines. continuă pe Adevărul

Cel mai socant moment de la VMA! Miley Cyrus, show erotic cu Robin Thicke!

Cand pe scena MTV VMA au urcat nume precum Lady Gaga sau Katy Perry, Miley Cyrus a trebuit sa apara pe scena doar in lenjerie intima, din latex, si sa mimeze sexul cu Robin Thicke pentru a ajunge in prim plan la stiri. Duetul lor la piesa Blurred Lines a fost unul HOT, HOT, HOT! Continue reading .

Will Smith si copiii sai, in stare de soc la show-ul lui Miley Cyrus!

Show-ul erotic pus in scena de Miley Cyrus si Robin Thicke a devenit cel mai hot moment de la MTV VMA 2013, iar camerele de luat vederi din sala au surprins reactia lui Will Smith si a copiilor sai in momentul in care Miley se atingea lasciv de Robin. Fetele lor. spun totul! Continue reading .

Miley Cyrus, show erotic la MTV Video Music Awards: Cantareata a mimat sexul intr-un costum de latex (VIDEO)

Miley Cyrus a oferit publicului de la MTV Video Music Awards un spectacol de neuitat. Cantareata de 20 de ani a sustinut un recitat alaturi de Robin Thicke, interpretul melodiei Blurred lines, ocazie cu care a.

Miley Cyrus, show erotic la MTV Video Music Awards: Cantareata a mimat sexul intr-un costum de latex (VIDEO)

Miley Cyrus a oferit publicului de la MTV Video Music Awards un spectacol de neuitat. Cantareata de 20 de ani a sustinut un recitat alaturi de Robin Thicke, interpretul melodiei Blurred lines, ocazie cu care a.

Miley Cyrus a lansat o noua piesa Wrecking Ball!

Cu putin timp inainte de prima sa aparitie pe scena galei MTV Video Music Awards 2013 Miley Cyrus nu numai ca ne incanta cu o noua piesa, ci ne si prezinta copertile albumului BANGERZ in varianta standard si deluxe. Tanara cantareata apare pe ambele coperti purtand un sacou Yves Saint Laurent, backgroundul fiind inspirat din .

Lady Gaga: Show-ul de la MTV VMA 2013 va fi cea mai provocatoare performanta fizica din cariera mea!

Mai sunt doar cateva zile si vom avea ocazia sa o vedem pe Lady Gaga stralucind din nou pe scena si incantandu-si monstruletii cu show-urile sale unice. Acest lucru se va intampla duminica la gala MTV Video Music Awards 2013 din New York unde Gaga va reveni pe scena dupa multe luni de pauza in .

VIDEO! La MTV VMA, Katy Perry a cantat sub podul Brooklyn si a purtat pe dinti diamante de 1000 de dolari!

La MTV VMA 2013 a venit si randul lui Katy Perry de a-si demonstra talentul, iar artista a cantat piesa Roar, sub podul Brookyln din New York. Katy Perry si-a facut aparitia pe covorul rosu purtand o banda dentara incrustata cu diamante, pe care a platit 1000 de dolari. Continue reading .

VIDEO! Lady Gaga s-a schimbat de cinci ori pe scena la MTV VMA!

Lady Gaga a deschis, aseara, evenimentul MTV VMA cu o prestatie incredibila, live, a piesei Applause. In ciuda oricaror speculatii cu privire la succesul piesei, Gaga a demonstrat ca este un artist complex, capabil sa ofere un show captivant si plin de energie. Continue reading .

Marea reuniune s-a intamplat! N Sync, impreuna pentru o seara la MTV VMA 2013!

Dupa numeroase zvonuri si speculatii, marea reuniune a trupei N Sync s-a intamplat duminica seara, pe scena MTV VMA. Cu toate ca si-au jurat ca nu o sa refaca niciodata trupa, Justin si colegii lui au mai cantat odata impreuna, de dragul vremurilor demult apuse. Continue reading .

Kanye West, show cu lumina stinsa la MTV VMA!

Kanye West a facut show cu lumina stinsa la MTV VMA 2013, artistul cantand live piesa Blood on The Leaves, al doilea extras pe single de pe albumul Yeezus, care a fost lansat in iunie. Kim Kardashian si-a laudat iubitul si a scris pe Twitter ca a avut cea mai buna prestatie a serii. Continue reading .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )