Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO! La MTV VMA, Katy Perry a cantat sub podul Brooklyn si a purtat pe dinti diamante de 1000 de dolari!

ADPM ADPM,
VIDEO! La MTV VMA, Katy Perry a cantat sub podul Brooklyn si a purtat pe dinti diamante de 1000 de dolari!

La MTV VMA 2013 a venit si randul lui Katy Perry de a-si demonstra talentul, iar artista a cantat piesa Roar, sub podul Brookyln din New York. Katy Perry si-a facut aparitia pe covorul rosu purtand o banda dentara incrustata cu diamante, pe care a platit 1000 de dolari. Continue reading . continuă pe ADPM

VIDEO! La MTV VMA, Katy Perry a cantat sub podul Brooklyn si a purtat pe dinti diamante de 1000 de dolari!

La MTV VMA 2013 a venit si randul lui Katy Perry de a-si demonstra talentul, iar artista a cantat piesa Roar, sub podul Brookyln din New York. Katy Perry si-a facut aparitia pe covorul rosu purtand o banda dentara incrustata cu diamante, pe care a platit 1000 de dolari. Continue reading .

Katy Perry ne ofera un prim teaser al videoclipului piesei Roar!

Varianta audio, un lyric video si interpretare live in premiera a piesei la gala MTV VMA 2013. Cu asta si-a incantat artista pana acum fanii in ceea ce priveste noul single. In curand insa vom avea parte si de videoclipul piesei Roar, dar deocamdata Katy a postat online doar un teaser al acestuia. Intitulat Roar .

VIDEO Miley Cyrus, cenzurata la MTV VMA. Fosta Hannah Montana a cantat despre droguri si a dansat erotic

MTV a cenzurat versul in care cantareata de 20 de ani vorbeste despre ecstasy, in piesa We Cant Stop, pe care a interpretat-o pe scena MTV VMA. Pentru a-si convinge publicul ca s-a maturizat, cea care a fost idolul adolescentilor a dansat lasciv si vulgar pentru Robin Thicke, pe ritmurile Blurred Lines.

Katy Perry a dezvaluit parti din piesele Dark Horse si Walking On Air!

Mai sunt doar cateva ore pana la gala MTV Video Music Awards 2013 din New York cand artista isi va interpreta live single-ul Roar si va dezvalui care va fi viitorul sau single dintre piesele Dark Horse si Walking On Air. Alegerea viitorului single este hotarata de catre fanii cantaretei care pot vota pana la .

Dark Horse va fi noul single al lui Katy Perry!

KatyCats, asteptarea a luat sfarsit! In urma numararii voturilor, s-a decis ca noul single al artistei va fi piesa Dark Horse, in defavoarea piesei Walking On Air. Katy Perry a fost sustinuta in aceasta procedura de catre compania Pepsi si postul de televiziune MTV. Fanii artistei au putut vota pana noaptea trecuta pe site-ul oficial .

Marea reuniune s-a intamplat! N Sync, impreuna pentru o seara la MTV VMA 2013!

Dupa numeroase zvonuri si speculatii, marea reuniune a trupei N Sync s-a intamplat duminica seara, pe scena MTV VMA. Cu toate ca si-au jurat ca nu o sa refaca niciodata trupa, Justin si colegii lui au mai cantat odata impreuna, de dragul vremurilor demult apuse. Continue reading .

Lady Gaga: Show-ul de la MTV VMA 2013 va fi cea mai provocatoare performanta fizica din cariera mea!

Mai sunt doar cateva zile si vom avea ocazia sa o vedem pe Lady Gaga stralucind din nou pe scena si incantandu-si monstruletii cu show-urile sale unice. Acest lucru se va intampla duminica la gala MTV Video Music Awards 2013 din New York unde Gaga va reveni pe scena dupa multe luni de pauza in .

VIDEO! Lady Gaga s-a schimbat de cinci ori pe scena la MTV VMA!

Lady Gaga a deschis, aseara, evenimentul MTV VMA cu o prestatie incredibila, live, a piesei Applause. In ciuda oricaror speculatii cu privire la succesul piesei, Gaga a demonstrat ca este un artist complex, capabil sa ofere un show captivant si plin de energie. Continue reading .

Kanye West, show cu lumina stinsa la MTV VMA!

Kanye West a facut show cu lumina stinsa la MTV VMA 2013, artistul cantand live piesa Blood on The Leaves, al doilea extras pe single de pe albumul Yeezus, care a fost lansat in iunie. Kim Kardashian si-a laudat iubitul si a scris pe Twitter ca a avut cea mai buna prestatie a serii. Continue reading .

Justin Timberlake, Taylor Swift si Macklemore, printre marii castigatori ai MTV VMA 2013!

Aseara, la New York, au avut loc premiile MTV VMA, iar Justin Timberlake a dominat ceremonia luand acasa trei trofee. Nu au plecat cu mana goala nici Bruno Mars, Selena Gomez, Taylor Swift sau trupa One Direction. Continue reading .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )