Libnet.ro
UNICEF

11:16

VIDEO Momentul in care o fata de 10 ani este spulberata pe trecerea de pietoni. Copilul a murit la spital

Adevărul Adevărul,
VIDEO Momentul in care o fata de 10 ani este spulberata pe trecerea de pietoni. Copilul a murit la spital

O mare tragedie s-a abatut peste o familie din comuna buzoiana Vadu Pasii. O fata de 10 ani a murit la spital, la scurt timp dupa ce a fost spulberata, in timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni, de o masina care circula cu viteza foarte mare prin localitate. continuă pe Adevărul

BOMBA in showbiz! Silvia Chifiriuc a facut ANUNTUL SOC dupa 10 ani de CASNICIE cu PETRE ROMAN!

Silvia Chifiriuc si Petre Roman formeaza o familie de 10 ani! Actuala sotie a lui petre Roman, a tinut sa ii transmita un mesaj emotionant sotului ei, la aniversarea casniciei. Eaii multumeste pentru.

SUPLIMENTUL PRETUL SANATATII Sistemul medical din Romania, la acelasi stadiu de acum 10 ani

Reporter: Cum arata astazi sistemul medical din tara noastra? Luca Militello: Sistemul medical din Romania este de ceva vreme intr-o continua miscare si efervescenta, insa din pacate a ramas la acelasi stadiu de acum 10 ani, cand am pornit activitatea in Romania. Aici ma refer la relatia de colaborare dintre institutiile statului implicate in sistemul de sanatate roma-nesc si sistemul de sanatate dezvoltat de operatorii de servicii medicale private.

Conflictul din Piata Constitutiei a pornit de la o cearta pe bani a doua bande rivale - politist VIDEO cu momentul bataii din fata Palatului Parlamentului in urma careia un om a murit, iar altul a fost ranit

Doua bande rivale, care faceau trafic de persoane in Germania, nu s-ar fi inteles in privinta banilor, a declarat, luni, pentru Mediafax, liderul Sindicatului Agentilor de Politie, Iulian Surugiu, despre scandalul din Piata Constitutiei in urma caruia un om a murit, iar altul a fost ranit. Acesta avertizeaza ca astfel de conflicte se pot repeta. Control la Politia Capitalei dupa bataia din Piata Constitutiei, unde o persoana a murit, iar alta a fost ranita.

Socant! Tanara de 17 ani din Prahova, decapitata de iubitul cu 10 ani mai mare!

Crima socanta in judetul Prahova. O tanara de 17 ani a sfarsit decapitata de concubinul cu 10 ani mai mare decat ea. Fata a fost gasita dimineata fara suflare, iar principalul suspect este de.

Batranul de 67 de ani se indragostise pana peste cap de o ucraineanca cu 10 ani mai tanara. Cand povestea de iubire s-a sfarsit, barbatul a luat o decizie radicala

Un barbat de 67 de ani din municipiul Botosani s-a sinucis din dragoste. Acesta era indragostit de o ucraineanca mai tanara cu 10 ani. Dupa o relatie de scurta durata, femeia a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )