Libnet.ro
UNICEF

13:30

VIDEO Monica Macovei il ironizeaza pe Victor Ponta dupa ce a adunat rosii cu un cutit in mana. Lectie de la un culegator: Porumbul cu ce il culege, cu secera?

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Monica Macovei il ironizeaza pe Victor Ponta dupa ce a adunat rosii cu un cutit in mana. Lectie de la un culegator: Porumbul cu ce il culege, cu secera?

Monica Macovei, candidat independent la presedintia Romaniei, a postat pe YouTube o inregistrare video in care discuta cu proprietarul unei mici afaceri cu legume si viziteaza serele in care ele cresc, ocazie cu care l-a ironizat pe Victor Ponta dupa ce premierul a pozat in ipostaza de culegator de rosii cu un cutit in mana. continuă pe Hotnews

Monica Macovei: Eu voi fi un presedinte constitutional, mediator. Daca Ponta iese presedinte, s-a terminat cu justitia (VIDEO)

Candidatul independent la presedintie Monica Macovei a afirmat, luni seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii de pe B1 TV ca daca va castiga alegerile din noiembrie va fi un presedinte.

Monica Macovei: Problema predarii religiei in scoli e legata de dogme, e mai important sa-i inveti pe copii valorile crestine (VIDEO)

Monica Macovei, candidat independent la Presedintie, a lamurit, luni seara, in emisiunea Sub semnul intrebarii de pe B1 TV, afirmatiile legate de scoaterea religiei din programa scolara. Totul a.

Monica Macovei: Ma deranjeaza abuzul de cruci de la televizor de catre politicieni care n-au nimic cu Dumnezeu, ii mint pe oameni pentru a le fura votul. Se duc prin biserici, se duc pe la slujbe, pupa cruci, pupa icoane, dar nu au nimic comun cu credint

Monica Macovei, candidat independent la presedintia Romaniei, a declarat sambata la Timisoara ca este important ca la scoala copiii sa invete valorile morale crestine si istoria religiilor. Ganditi-va cum ar arata Romania daca s-ar respecta macar trei porunci din Biblie: sa nu furi, sa nu minti, sa nu ucizi. Daca astea sunt transmise copiilor, eu sunt foarte fericita, pentru ca asa schimbam Romania, a declarat Monica Macovei la postul public de radio din Timisoara.

Deputat PSD, pe urmele lui Nero: Sa dam foc in toata tara pentru ca avem un singur scop, Victor Ponta, presedinte (VIDEO)

Exista social democrati dispusi sa dea foc tarii. in noiembrie, de alegeri, deputatul PSD Stanciu Zisu vrea sa arda ultimele ramasite ale regimului Basescu, pentru ca Victor Ponta sa iasa presedinte.

VIDEO Premierul Victor Ponta a inaugurat o gradinita in comuna suceveana Dumbraveni

Premierul Victor Ponta a participat la festivitatea de inaugurare a unei gradinite din comuna suceveana Dumbraveni, unde vor invata, in doua schimburi, 190 de copii. Ponta i-a inmanat primarului si cheile unui microbuz scolar.

FOTO Victor Ponta s-a sfatuit cu pastorii evanghelici din Suceava, la Biserica Penticostala Dumbraveni

Aflat intr-o vizita in judetul Suceava, premierul Victor Ponta a participat la o cununie religioasa oficiata la Biserica Penticostala Betel din comuna Dumbraveni. Dupa slujba, Ponta a avut o intalnire cu mai multi pastori ai bisericilor neoprotestante din judet.

Klaus Iohannis: Dintr-o tanara speranta in politica romaneasca, Victor Ponta a devenit o tanara dezamagire. / Victor Ponta: Fac un apel la domnul Iohannis sa nu mai foloseasca copiii in campania electorala

Liderul PNL, Klaus Iohannis, a declarat, sambata, la Constanta, ca Victor Ponta a fost vazut ca o tanara speranta a politicii romanesti, care, in cel mai scurt timp, s-a transformat intr-o tanara dezamagire pentru o intreaga generatie. La randul sau, premierul a lansat, sambata, un apel la Klaus Iohannis sa nu mai foloseasca copiii in campania electorala, adaugand ca Iohannis este ultimul om care poate sa vorbeasca despre scoala si ca in scoala lucreaza profesori care nu fac averi din meditatii, potrivit Mediafax.

Sondaj INSCOP: Mugur Isarescu, Victor Ponta si Klaus Iohannis, in topul increderii romanilor

Mugur Isarescu, Victor Ponta si Klaus Iohannis se plaseaza in topul increderii romanilor, releva un sondaj realizat de INSCOP Research la comanda cotidianului Adevarul. Astfel, pe primul loc in topul increderii se afla in continuare Mugur Isarescu, cu 40,2% multa si foarte multa incredere fata de 41,2% in iulie). Victor Ponta isi pastreaza locul al doilea, cu 37,4% fata de 37,3% in iulie), urmat de Klaus Iohannis cu 34% fata de 35,9% in cercetarea din luna iulie), relateaza Agerpres.

UPDATE Victor Ponta: Nu stiu daca mai e vreun copil chiar si in clasa intai care sa nu aiba telefon cu internet

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la Targu Jiu, la deschiderea anului scolar, ca ideea de manual digital este cu adevarat o reforma care trebuie facuta, el spunand ca nu mai exista niciun elev care sa nu stie sa foloseasca o tableta, un telefon, un computer si, de altfel, ca nu crede ca mai exista un elev, chiar si de clasa intai, care sa nu aiba un telefon cu internet. Ponta a declarat ca decizia de schimbare a manualelor vechi si de digitalizare a acestora deranjeaza foarte multe interese, iar cei care o sa piarda bani au contestat procedura, acestia avand evident sprijinitori in politica si in mass-media.

Victor Ponta: Basescu nu stie sa munceasca si face galagie

Basescu nu stie sa munceasca si face galagie, spune premierul Victor Ponta. El ii sfatuieste pe tineri sa munceasca daca vor sa aibe bani, nu sa protesteze in strada, asa cum i-a indemnat.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )