Libnet.ro
UNICEF

21:15

Monica Macovei: Ma deranjeaza abuzul de cruci de la televizor de catre politicieni care n-au nimic cu Dumnezeu, ii mint pe oameni pentru a le fura votul. Se duc prin biserici, se duc pe la slujbe, pupa cruci, pupa icoane, dar nu au nimic comun cu credint

Hotnews Hotnews,
 Monica Macovei: Ma deranjeaza abuzul de cruci de la televizor de catre politicieni care n-au nimic cu Dumnezeu, ii mint pe oameni pentru a le fura votul. Se duc prin biserici, se duc pe la slujbe, pupa cruci, pupa icoane, dar nu au nimic comun cu credint

Monica Macovei, candidat independent la presedintia Romaniei, a declarat sambata la Timisoara ca este important ca la scoala copiii sa invete valorile morale crestine si istoria religiilor. Ganditi-va cum ar arata Romania daca s-ar respecta macar trei porunci din Biblie: sa nu furi, sa nu minti, sa nu ucizi. Daca astea sunt transmise copiilor, eu sunt foarte fericita, pentru ca asa schimbam Romania, a declarat Monica Macovei la postul public de radio din Timisoara. continuă pe Hotnews

Monica Macovei, revolutia neterminata si spiritul Timisoarei (Actualizat)

Daca exista un candidat prezidential care intruchipeaza spiritul Proclamatiei de la Timisoara din martie 1990, numele sau este Monica Macovei. Ceea ce cerea Proclamatia era o asanare a sferei publice, o retragere din scena, macar pentru cativa ani, a celor direct responsabili, ca personaje importante ale aparatului de partid, guvernamental si al Securitatii. Proclamatia cerea denomenclaturizarea, deci decomunizarea Romaniei. Punctul 8 propunea concret si fara echivoc lustratia. FSN-ul i-a acuzat pe autorii Proclamatiei, intre care regretatul George Serban, de extremism, ba chiar si de fascism. Neo-fesenistii de tip Ponta se simt direct primejduiti de Monica Macovei si de valul civic pornit sa sustina candidatura ei. De aceea declama ei stupidul slogan al debasificarii.

Monica Macovei: Religia nu are ce cauta in scoli

Europarlamentarul Monica Macovei a declarat la Timisoara ca religia nu ar trebui predata elevilor si ca istoria religiilor ar fi mult mai indicata. Monica Macovei s-a aratat indignata de faptul ca guvernul aloca mai multi bani bisericilor decat culturii.

Monica Macovei: Istoria religiilor ar trebui studiata in scoli

Europarlamentarul Monica Macovei a declarat la Timisoara ca religia nu ar trebui predata elevilor si ca istoria religiilor ar fi mult mai indicata. Monica Macovei s-a aratat indignata de faptul ca guvernul aloca mai multi bani bisericilor decat culturii.

Monica Macovei, impotriva religiei in scoli

Candidatul independent la Presedintie, Monica Macovei, se declara impotriva orelor de religie in scoli, sustinand insa ca religia nu are ce cauta in scoli, considerand ca se impune, in schimb, predarea istoriei religiilor, unde e multa cultura generala, informeaza B1Tv.

Monica Macovei: Religia nu are ce cauta in scoli, ci istoria religiilor

Monica Macovei, candidat independent la Presedintie, se declara impotriva orelor de religie in scoli. Aceasta spune ca religia nu are ce cauta in scoli, considerand ca se impune, in schimb, predarea istoriei.

Monica Macovei vrea sa scoata ora de religie din scoli

Europarlamentarul Monica Macovei, candidat la prezidentiale, a declarat vineri, la Timisoara, in cadrul unei intalniri cu oameni de cultura, ca religia nu are ce cauta in scoli, iar ora de religie trebuie inlocuita de istoria religiilor. Religia nu are ce cauta in scoli, ci istoria religiilor ar trebui sa fie introdusa. Lasa copilul sa-si aleaga singur religia si da-i istoria religiilor, care reprezinta de fapt istoria umanitatii, e multa cultura generala acolo, a declarat Macovei citata de pressalert. ro.

Monica Macovei: Nu sunt ofiter sub acoperire

Monica Macovei, candidat independent la Presedintie, a declarat ca nu a fost si nu este ofiter acoperit. Europarlamentarul a cerut Comisiilor parlamentare de control SRI si SIE sa clarifice institutional dilema candidatilor- spioni.

FOTO. Sebastian Lazaroiu pe Facebook: Eu o voi vota pe Monica Macovei

Sebastian Lazaroiu precizeaza in postarea sa ca, pentru a clarifica pozitia sa la aceste alegeri, anunta ca o va vota pe Monica Macovei.

Sebastian Lazaroiu: Votez cu Monica Macovei

Fostul consilier prezidential Sebastian Lazaroiu a afirmat marti seara, pe contul lui de Facebook, ca va vota cu Monica Macovei la alegerile prezidentiale, a carei alegere ar putea marca un inceput de schimbare in clasa politica.

Scandalul ofiterului acoperit. Monica Macovei: Comisiile de control SRI si SIE sa-i audieze astazi pe directorii celor doua institutii/ ACL propune o comisie speciala de ancheta/ Georgian Pop, seful comisiei de control SRI: Am facut deja acest lucru, nu

Europarlamentarul Monica Macvoei, candidat independent la prezidentiale, a cerut, miercuri, comisiilor parlamentare de control SRI si SIE sa-i audieze pe directorii celor doua institutii pentru a lamuri in cursul zilei de astazi daca printre prezidentiabili se afla un ofiter acoperit, asa cum sustine presedintele Traian Basescu. Georgian Pop, presedintele comisiei de control SRI a declarat pentru HotNews. ro ca a facut verificari in ianuarie 2013,dar ca nu exista situatii de incompatibilitate. Pe de alta parte, gupurile parlamentare ale PNL si PDL vor initia marti in Biroul permanent al Camerei Deputatilor o sesizare cu privire la constituirea unei comisii parlamentare de ancheta.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2631 seconds )