Libnet.ro
UNICEF

07:31

VIDEO Nae Caranfil da startul unui nou festival de film: Audience Award Film Festival

Adevărul Adevărul,
VIDEO Nae Caranfil da startul unui nou festival de film: Audience Award Film Festival

Intre 10 si 12 iunie, va avea loc la Bucuresti prima editie a Audience Award Film Festival care va proiecta filme rasplatite cu premiul publicului in marile festivaluri ale lumii care confera asemenea distinctii: Sundance FF, Toronto FF, Berlin FF, Rotterdam FF precum si alte filme cu mare impact la public. continuă pe Adevărul

Regizorul Nae Caranfil: in cazul artei, violul nu e delict penal

Regizorul Nae Caranfil 55 de ani), al carui film 6,9 pe scara Richter a avut premiera mondiala in deschiderea Festivalului International de Film Transilvania TIFF), in prezenta a peste 3000 de spectatori, spune ca a adunat, in poveste, niste lucruri aparent impropii genului comic: obsesia unui cutremur devastator, criza varstei a doua, sindromul maniaco-depresiv.

Nae Caranfil a cutremurat TIFF 2016 cu 6,9 pe scara Richter

A 15-a editie a Festivalului International de Film Transilvania TIFF a inceput weekendul trecut la Cluj Napoca, iar evenimentul a depasit asteptarile organizatorilor. Filmul de deschidere, 6,9 pe scara Richter, regizat de Nae Caranfil, a adus peste 3000 de oameni la proiectie, un nou record al TIFF-ului.

Nu este exclusa varianta numirii unui nou premier tehnocrat din toamna. Ipoteza incendiara lansata din interiorul Administratiei Prezidentiale

Informatii incendiare vin chiar din partea Administratiei Prezidentiale, in contextul numirii unui nou prim-ministru dupa alegerile parlamentare din toamna lui 2016. Se pare ca dezvaluirile vin chiar din.

Nu exclud desemnarea unui nou premier tehnocrat

Klaus Iohannis ar putea numi un nou premier tehnocrat, dupa alegerile legislative din toamna, a afirmat Laurentiu Stefan, consilierul pe politica interna al sefului statului, intr-un interviu pentru Reuters.

Consilierul pe politica interna al lui Iohannis: Nu este exclusa varianta numirii unui nou premier tehnocrat dupa alegerile din toamna

Nu este exclusa numirea unui alt premier tehnocrat dupa alegerile legislative din toamna, in conditiile in care niciun partid nu va castiga o majoritate care sa ii permita sa formeze pe cont propriu un guverns, a afirmat Laurentiu-Mihai Stefan, consilierul pe politica interne al lui Klaus Iohannis, la evenimentul Reuters Eastern Europe Investment Summit.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )